SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Beter olsunlar dayaktan öldürseler üzülmem şunları.Bu kadar siniri bünyem kaldırmıyor artık bir kere de hakkıyla kazansinlar.

fbli 3-4 futbolcu (Osayi ve oostervolde kesin digerlerini taniyamadim) kesinlikle buyuk cezalar almali. Bunun takipcisi olmaliyiz.

Şikecilere ceza falan çıkmaz. MHY denilen yaratık hakemi tehdit etti. Bir şey olmadı. Her kurum da adamları var.

Yav olabilir, biz de Kadıköy'de sevindik, magandalik bu, kimse hoş görmesin kusura bakmayın, yarın aynısını bize de yaparlar.
İki olay arasında büyük fark var biz kadıköyde teibünler aşağıya insin diye sevinmedik eze eze yendik ve kutladık.
Maçı bir taraftan alıp diğer tarafa vermiş bir hakem var maçtaki gerilim hayvani. Son atılan golden sonra ortaşık karışsa haklı.
Keza bu fenerlilerin haftalardır yaptıkları ile olay buralara geldi.
Bende olay olmasını istemiyorum ama edebinle gidersin içeri sevinirsin bak beşiktaş maçında biz bunu yapabilirsik beşiktaş teibünü de sahaya inerdi. Gittik tebrik ettik içeri girdik.
Net tahrik var

yalnız her yerde taraftara sallıyorlar da, fb' liler ilk inen taraftarı 3-4 kişi dövüyor hatta biri gidip tekme atıyor

Ts berbat oynadı, kasımpaşa bu tsye 5 atardı bugünlü oyunla

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerli topçular taraftara saldırdı. Cezaları bekliyoruz.

Ben size olacakları söyleyeyim. Göstermelik 2 maç falan verirler. Tahkim ya 1 maça indirir ya da cezayı tamamen kaldırır.

Kırmızı ve fauldan sonra tahrik ederek sevinirsen ts de tribunu asagı indirirsin bunda anormal bir sey yok.

Geri
Üst Alt