SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

25. Saniyeye bakım yumruk atan osayi değil mi ??

Tam 27. saniye gibi orta yuvarlağın bize göre sol tarafında bir FB'li oyuncu (siyahi gibi duruyor ama kesin konuşmak zor) sahada koşturanlardan birine baya koşarak gidip çok sert bir darbe vuruyor. İşin tuhafı ona doğru koşan biri değil, başka yöne koşan birine yandan vuruyor. Yani doğrudan o kişiye karşı bir kendine koruma hareketi değil. Nedense hedef seçerek gitmiş.

Normalde böyle durumlarda oyuncuların üstüne koşan taraftara vurmasını falan doğal sayarım, ceza almasını falan saçma bulurum ama bu biraz tuhaf.

Ceza vermezlerse şunlara Beşiktaş açıklama yapar mı sizce? Bizim yönetim şunu sineye çekerse yazıklar olsun.

Benim hiç katılmadığım ama kuralların açık net şekilde yazdığına göre şu an fark ettiklerim arasında Osayi, Batşuayi, Fred en az 5'er maç men cezası almalılar.

Siyahlı şikeci Görevli taraftara doğru hareket yapıyor sonra taraftar sahaya giriyor. Normalde akıllı olan futbolcu direk soyunma odasına girer. Adamlar taraftara bilenmiş çok belli geldiği gibi adamı araya aldılar

Şu görüntülerden 3-4 Fenerli’nin sezonu kapatması lazım. Trabzon’un da sahasını kapatacaksın. Aksi kabul edilemez.

ya yemin ederim 2-2 olunca üzüldüm erken oldu diye. biliyorum çünkü bathsuayi girecek ve gol atacak eminim arkadaş.ezberledim takımı artık. batshuaiyle serdarı aldı ben izlerken bağırıyorum abdullah avcı oyuncu değiştirsene diye. adam resmen izledi ya. tadic ortalıyor trabzonun 5 numarası beyinsiz topa kafa vuruyor top 1 metre önüne düşüyor. vursana ters tarafa. abi deliricem bu takımın bu sene kaçıncı böyle 85den sonra balına aldıgı 3 puan ya. golden önce %100 faul var onu neden izlemiyorlar mesela neden birader delirecem artık ya!

Geri
Üst Alt