Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç Onuachu olmaması daha iyi olabilir Pepe, Trezeguet, Visca, Enis bu 4'ünden 3'ünü kullanıp fenerin aralara sarkmaları lazım.apo hocam tam bu maçların adamı kadıköyde nasıl bi taktik yaptıysa benzerini yapacaktır enis destan'ın ounachu gibi kullanmayı düşünür büyük ihtimal o olsaydı banko derdim TS ama en kötü beraberlik bekliyorum
enis'i hiç oynatmayabilir gibi son maçta oynatmadı ama bence enis lazım bu maç ileri şişirerek oynayacaksa şu şekilde çıkarsa ilerde etkili olur benceBu maç Onuachu olmaması daha iyi olabilir Pepe, Trezeguet, Visca, Enis bu 4'ünden 3'ünü kullanıp fenerin aralara sarkmaları lazım.
Yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun kadıköy'de pas yüzdesi %37 olması lazım iç sahada dezavantaja çevirebilirdi.
Fenere karşı şişirmek hata olur en güzeli hızlı ve bireysel yeteneği yüksek oyuncularla oynamaları özellikle Mendy orta saha oynatmaları lazım stopere koyarlarsa ciddi hata olur.enis'i hiç oynatmayabilir gibi son maçta oynatmadı ama bence enis lazım bu maç ileri şişirerek oynayacaksa şu şekilde çıkarsa ilerde etkili olur bence
visca- pepe - trezege
-------enis--------
sanki böyle çıkar gibi
İlk maç Abdülkadir Ömür çok iyi oynamıştı bu maç o yok. Onuachu çok zorlamıştı Fb savunmasını atılan uzun toplarda çünkü sadece uzun değil hızlı da indirdiği toplarla savunmanın arkasına koşular atılmıştı Enis o kadar zorlayamaz rakip savunmayı.Bu maç Onuachu olmaması daha iyi olabilir Pepe, Trezeguet, Visca, Enis bu 4'ünden 3'ünü kullanıp fenerin aralara sarkmaları lazım.
Yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun kadıköy'de pas yüzdesi %37 olması lazım iç sahada dezavantaja çevirebilirdi.
ordaki extrem nüans şu - fener teşvik eder yenemeyeceği maçı hükmene vurmak için .Yalandan heyecan yapmayın. Maç yarıda kalır bitmez diye. Niye bitmesin ki, Trabzonspor sanki şampiyonluğa oynuyor. Trabzon çıkar, fenerbahçe'yi yener. Hakem şaibeli olsa bile beraberlik diyorum.
ordaki extrem nüans şu - fener teşvik eder yenemeyeceği maçı hükmene vurmak için .