SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

bu maçta ts taraftarı belirler gidişatı

takımlarını hakeme ezdirmezlerse herşeye gebe bir maç

apo hocam tam bu maçların adamı kadıköyde nasıl bi taktik yaptıysa benzerini yapacaktır enis destan'ın ounachu gibi kullanmayı düşünür büyük ihtimal o olsaydı banko derdim TS ama en kötü beraberlik bekliyorum

apo hocam tam bu maçların adamı kadıköyde nasıl bi taktik yaptıysa benzerini yapacaktır enis destan'ın ounachu gibi kullanmayı düşünür büyük ihtimal o olsaydı banko derdim TS ama en kötü beraberlik bekliyorum
Bu maç Onuachu olmaması daha iyi olabilir Pepe, Trezeguet, Visca, Enis bu 4'ünden 3'ünü kullanıp fenerin aralara sarkmaları lazım.

Yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun kadıköy'de pas yüzdesi %37 olması lazım iç sahada dezavantaja çevirebilirdi.

Bu maç Onuachu olmaması daha iyi olabilir Pepe, Trezeguet, Visca, Enis bu 4'ünden 3'ünü kullanıp fenerin aralara sarkmaları lazım.

Yanlış hatırlamıyorsam Onuachu'nun kadıköy'de pas yüzdesi %37 olması lazım iç sahada dezavantaja çevirebilirdi.
enis'i hiç oynatmayabilir gibi son maçta oynatmadı ama bence enis lazım bu maç ileri şişirerek oynayacaksa şu şekilde çıkarsa ilerde etkili olur bence

visca- pepe - trezege
-------enis--------

sanki böyle çıkar gibi

enis'i hiç oynatmayabilir gibi son maçta oynatmadı ama bence enis lazım bu maç ileri şişirerek oynayacaksa şu şekilde çıkarsa ilerde etkili olur bence

visca- pepe - trezege
-------enis--------

sanki böyle çıkar gibi
Fenere karşı şişirmek hata olur en güzeli hızlı ve bireysel yeteneği yüksek oyuncularla oynamaları özellikle Mendy orta saha oynatmaları lazım stopere koyarlarsa ciddi hata olur.

Taha(Uğurcan)
Meunier - Fernandez - Denswill - Eren
Mendy - Berat
Visca - Bardhi - Trezeguet
Pepe(Enis)​

İlk maç Abdülkadir Ömür çok iyi oynamıştı bu maç o yok. Onuachu çok zorlamıştı Fb savunmasını atılan uzun toplarda çünkü sadece uzun değil hızlı da indirdiği toplarla savunmanın arkasına koşular atılmıştı Enis o kadar zorlayamaz rakip savunmayı.

Yalandan heyecan yapmayın. Maç yarıda kalır bitmez diye. Niye bitmesin ki, Trabzonspor sanki şampiyonluğa oynuyor. Trabzon çıkar, fenerbahçe'yi yener. Hakem şaibeli olsa bile beraberlik diyorum.

Yalandan heyecan yapmayın. Maç yarıda kalır bitmez diye. Niye bitmesin ki, Trabzonspor sanki şampiyonluğa oynuyor. Trabzon çıkar, fenerbahçe'yi yener. Hakem şaibeli olsa bile beraberlik diyorum.
ordaki extrem nüans şu - fener teşvik eder yenemeyeceği maçı hükmene vurmak için .

Arda Kardeşler en son Rize-Fb maçını yönetmiş olmaz.
Bayarslan Alanya-Ts maçını yeni yönetmiş. Sanmıyorum.
Bahattin Fb'nin puan kaybettiği Samsun maçını yönettiği için fbyi kıllandırmak istemezler.
Zorbay hem tsnin son maçını yönetti. Hem de fred'i attığı için fb maçlarını bu sezon kapadı bence.
Cihan aydın fb-paşa maçındaki penaltıdan dolayı olmaz.
Atillanın son maçı hatay-fb olmaz.

Tugay Kaan Numanoğlu, Bitigen ve Meler müsait. Bence favori Bitigen

Kendimize bakalım biz, TS maçı sonucu ne olursa olsun ipler zaten bizim elimizde. Çok dikkate almıyorum fb'nın sonuçlarını.

lazyo son dönemde hücumda cidden iyi fener ise 6-7 haftadır oyunu ciddi düşüşte bugun 55 dk isabetli şutları yoktu

lakin bu maçtada hakem operasyonu olursa lazyo bizim korkaklar gibi susmaz

Sen bu maçı alıp Febeyi şampiyonluktan edemezsen seninde kalıbına tüküreyim trabzonspor. Bi daha da ortalıklarda şike, hak diye gezme

Geri
Üst Alt