SL 23/24 H:30 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 17 Mart

Screenshot_2024-03-15-22-42-57-176.webp

Bein Sports 2010'dan beri olan mac ozetlerini veriyor, 2017'ye kadar olan maca kadar Trabzonspr'un golu yok. VAR geldikten sonra esitlenmis biraz.

Bein Sports 2010'dan beri olan mac ozetlerini veriyor, 2017'ye kadar olan maca kadar Trabzonspr'un golu yok. VAR geldikten sonra esitlenmis biraz.
Şike mevzusundan sonra her maç olay çıkıyordu artı kadro kalitesi farkı vardı.

Fazla motive olmak derbilerde risklidir, Tjk de bize fazla motive oldu neredeyse şut çekemediler.

Biz maçımızı rahatça oynayıp güle oynaya kazanırsak (3-0 falan) fb komik bi oyunla yenilir. Biz puan kaybedersek bu sefer daha da komik bi oyunla yine yenilir. (NŞA, normal hakem kararları durumunda)

Gs passoligiyle bilet alabiliyor muyum acaba , passoya girince biletleri görüyorum da bilet verir mi acaba gitsem mi ya

Bu maçtan ümidim yok. Saracoglunda oynansaydi trabzon saplar derdim ama akyazida gergin oynuyorlar genel olarak. Futbolcuların hepsi kerem aktürkoğlunun rams parkta oynadığı gibi oynuyorlar baskı dan dolayı.

Trabzonspor takımı ve taraftarı sakin kalmalı son düdüğe kadar.

Orsic takimla beraber idmanlarda yer almis , birtane takar mi fenerime

sanılanın aksine fener için rahat geçecek maçtır. 1-3 alırlar maçı. trabzon ne zaman aşırı motive olsa cortluyor.

Geri
Üst Alt