SL 23/24 H:31 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 3 Nisan

1712094216911.webp

Adana başkanı ve yardımcısı sosyal medyadan yürüdü gaz aldı, Hiko 3 puanı sahaya bırakır ödeşirler. Adana'ya da borcu kalan maçlarda peyderpey ödenir.

Adana ilk macta kazayla da olsa 1 puan alarak bu sezonluk misyonunu benim acimdan tamamladi. 2 kez üst üste Fener'den puan alabileceklerine ihtimal vermiyorum. Fark yeseler bile kimse küfür etmeyecektir @Umut Işık
Fenerlilerde bugünkü genel kurul hayal kırıklığı oldu biz galibiyet aldık yavaş yavaş dirençleri düşecektir.

Yani bilmiyorum böyle bir toplantıdan sonra kendi bacağına sıkacak tek bir camia tanıyorum çünkü tek eğlence fenerbahce

adana demir'den bir beklenti yok da fener'den var gibi. sacma sapan bir sekilde "nasil olsa tekme tokat atiyorsunuz ceza vermiyorlar, isleri iyice ilerletip sahanin icinde her türlü pisligi yapin" diye örgütleyip topculari gazlarlarsa o mallikla belki hakemlere ragmen puan kaybederler

Adana ilk macta kazayla da olsa 1 puan alarak bu sezonluk misyonunu benim acimdan tamamladi. 2 kez üst üste Fener'den puan alabileceklerine ihtimal vermiyorum. Fark yeseler bile kimse küfür etmeyecektir @Umut Işık

Ben ederim maalesef.

Beklentim var mi ? Yok. Net bir $ikeci galibiyeti bekliyorum pek tabii hakem destegiyle.

Ne puan kaybı ya olmayacak öyle bir şey. Teşkilat kurmuş adamlar ligde.

Bu maç puan kaybı olmasa bile:

IMG_3026.webp

Bu maçların en az 2 tanesinde puan bırakırlar inşallah

Demirsporlular onurlu insanlardır, 3. ligde dahi 10 binlere oynamış bir takımdır.
Akşam yenilseler de, ellerinden geleni yapacaklardır.
Bugün tüm Cimbomlular bir parça Demirsporlu olacak.

Geri
Üst Alt