Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir olay yok. Ramazan günü diyorum bunu bak.Su maci Fener cok rahat alacaktir cunku arkasinda TFF duruyor. Emre MALOK zaten orada 3 puan garanti olsun diye atandi. Keske bir mucize olsada su macta puan kaybetseler. Ilahi adalet yerini bulmali..
Erden Timur: "İlahi adalet bir gün tecelli olur"Öyle bir olay yok. Ramazan günü diyorum bunu bak.
İlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.Erden Timur: "İlahi adalet bir gün tecelli olur"
Inananlar icin oyle birsey var.
İlahi adalet inananlar için sadece bu dünyada değil.İlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.
İster inanalım ister inanmayalım bu değişmez bir şey.
İlahi adalat diye bir şey olsaydı bunlar bugün çoktan kapatılması gerekirdi. Ali ve soyadı bugünlere gelmemiş olurdu.
Sikeli sezondan belli dogrulamadilarİlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.
İlahi adalat diye bir şey olsaydı bunlar bugün çoktan kapatılması gerekirdi. Ali ve soyadı bugünlere gelmemiş olurdu.
Bugun olur yarin olur onu biz basit canlilar bilemeyiz zaten de neyse cok onemli degil, yeter ki ummadiklari an puan kaybetsinler benim icin yeterliİlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.
Şikeli sezondan önce de belleri doğrulmuyordu ki.Sikeli sezondan belli dogrulamadilar
3 tane facia yasadilar
Bunlar ne ya?
Iyi demek durmadan hak yiyip ah aliyorlar demekŞikeli sezondan önce de belleri doğrulmuyordu ki.
Belleri doğrulmuyor evet şampiyonluk yok ama her sene ligde zirveye oynatılıyorlar. Olmaması gereken yerde gezinip duruyorlar.
2 gol farkla bizde şampiyonluk kaybettik, federasyon götünden uydurup cezalar vererek son 10 yılda 2 şampiyonluğumuz çalındı biz de mi ilahi adalet kurbanı olduk.
Bunların bu kadar süre başarısız olmasının sebebi bir kurtarıcı olmadan bir bok yapamayacağız şeklindeki biat kafası. Kafayı başarıya verseler farklı şeyleri konuşurduk, kafaları hile hurda olduğu için götlerinin kurtulacağı düşünüyorlar kurtarılmıyor. İnan o maçlarda da düzenlerini devam ettirecek işler yapsalar şikeli sezonda olduğu gibi 3-5 şampiyonluk daha yaşarlardı.
Bunlarda yüz yok çünkü ahlak da yok.
Ben insanların yaptığını da bu dünyada çekeceğini düşünmüyorum cehenneme odun lazım bu dünyada cezalarını çekeceklerde o zaman cehennem kavramı taça çıkmış olur zannımca.
Seneye Trabzon deplasmanında bir adalet daha tecelli eder, sonra ağlarlar 9 sene daha.İlahi adalet kavramına girer mi bilmiyorum ama benim beklentim ya kendi oyuncularına saldırmaları yada bunların taraftarının başına da benzer olayların gelebileceği.