SL 23/24 H:31 | Fenerbahçe 4-2 Adana Demirspor | MS | 3 Nisan

Şampiyonluğa bay bay diyecekleri maç bu maç sonu alıntılarım

Su maci Fener cok rahat alacaktir cunku arkasinda TFF duruyor. Emre MALOK zaten orada 3 puan garanti olsun diye atandi. Keske bir mucize olsada su macta puan kaybetseler. Ilahi adalet yerini bulmali..
Öyle bir olay yok. Ramazan günü diyorum bunu bak.

Erden Timur: "İlahi adalet bir gün tecelli olur"

Inananlar icin oyle birsey var.
İlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.
İster inanalım ister inanmayalım bu değişmez bir şey.

İlahi adalat diye bir şey olsaydı bunlar bugün çoktan kapatılması gerekirdi. Ali ve soyadı bugünlere gelmemiş olurdu.

İlahi adalet kavramı insanın kendini kandırması için bir dal'dan başka bir şey değil.

İlahi adalat diye bir şey olsaydı bunlar bugün çoktan kapatılması gerekirdi. Ali ve soyadı bugünlere gelmemiş olurdu.
İlahi adalet inananlar için sadece bu dünyada değil.

Sikeli sezondan belli dogrulamadilar
3 tane facia yasadilar
Bunlar ne ya?

Arda Kardeşler + Emre Malok >>> Messi + Eto'o + Ronaldo + Benzema

İstanbul Rize maçında Halil Umut'u VAR hakemi yap bu maça MALKOÇu ver.

Bugun olur yarin olur onu biz basit canlilar bilemeyiz zaten de neyse cok onemli degil, yeter ki ummadiklari an puan kaybetsinler benim icin yeterli :)

Sikeli sezondan belli dogrulamadilar
3 tane facia yasadilar
Bunlar ne ya?
Şikeli sezondan önce de belleri doğrulmuyordu ki.
Belleri doğrulmuyor evet şampiyonluk yok ama her sene ligde zirveye oynatılıyorlar. Olmaması gereken yerde gezinip duruyorlar.
2 gol farkla bizde şampiyonluk kaybettik, federasyon götünden uydurup cezalar vererek son 10 yılda 2 şampiyonluğumuz çalındı biz de mi ilahi adalet kurbanı olduk.
Bunların bu kadar süre başarısız olmasının sebebi bir kurtarıcı olmadan bir bok yapamayacağız şeklindeki biat kafası. Kafayı başarıya verseler farklı şeyleri konuşurduk, kafaları hile hurda olduğu için götlerinin kurtulacağı düşünüyorlar kurtarılmıyor. İnan o maçlarda da düzenlerini devam ettirecek işler yapsalar şikeli sezonda olduğu gibi 3-5 şampiyonluk daha yaşarlardı.
Bunlarda yüz yok çünkü ahlak da yok.

Ben insanların yaptığını da bu dünyada çekeceğini düşünmüyorum cehenneme odun lazım bu dünyada cezalarını çekeceklerde o zaman cehennem kavramı taça çıkmış olur zannımca.

Tff bunlarda Mhk bunlarda bu Maç'ta Adana Demirspor 89.Dk'da 1-0 önde bile olsa 90+10 Dk verirler Fb'ye bu Maç'ı kazandırmak için 90+20 Dk bile oynatırlar.Bu sezon çok farklı 1 sezon.Bizim Fb Maç'ı dışında tüm Maçlar'ı kazanmamız gerek şampiyon olmak için..

Şikeli sezondan önce de belleri doğrulmuyordu ki.
Belleri doğrulmuyor evet şampiyonluk yok ama her sene ligde zirveye oynatılıyorlar. Olmaması gereken yerde gezinip duruyorlar.
2 gol farkla bizde şampiyonluk kaybettik, federasyon götünden uydurup cezalar vererek son 10 yılda 2 şampiyonluğumuz çalındı biz de mi ilahi adalet kurbanı olduk.
Bunların bu kadar süre başarısız olmasının sebebi bir kurtarıcı olmadan bir bok yapamayacağız şeklindeki biat kafası. Kafayı başarıya verseler farklı şeyleri konuşurduk, kafaları hile hurda olduğu için götlerinin kurtulacağı düşünüyorlar kurtarılmıyor. İnan o maçlarda da düzenlerini devam ettirecek işler yapsalar şikeli sezonda olduğu gibi 3-5 şampiyonluk daha yaşarlardı.
Bunlarda yüz yok çünkü ahlak da yok.

Ben insanların yaptığını da bu dünyada çekeceğini düşünmüyorum cehenneme odun lazım bu dünyada cezalarını çekeceklerde o zaman cehennem kavramı taça çıkmış olur zannımca.
Iyi demek durmadan hak yiyip ah aliyorlar demek

Bu maçtan bir beklentim yok ama ilahi adalete de futbolun adaletine de inanıyorum. Kör göze parmak yapılan haksızlıkların bedelini ödeyeceklerini düşünüyorum. Bir noktada çok ağır bir tokat yiyecekler. Kimseden değilse bizden yiyecekler.

İlahi adalet kavramına girer mi bilmiyorum ama benim beklentim ya kendi oyuncularına saldırmaları yada bunların taraftarının başına da benzer olayların gelebileceği.

İlahi adalet kavramına girer mi bilmiyorum ama benim beklentim ya kendi oyuncularına saldırmaları yada bunların taraftarının başına da benzer olayların gelebileceği.
Seneye Trabzon deplasmanında bir adalet daha tecelli eder, sonra ağlarlar 9 sene daha.

ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar.

Umuyorum ayakları birbirine dolanır. Kamil gibi gol kaçırırlar.

Olmadı haksızlıklardan adaleleri atar.

Ilk yari adana icabinda 3:0 önde olsa bile ikinci yari hakem devreye girer maci 5:3 aldirir fenere

Normal sartlarda fenerin eksigi cok macta puan kaybi normal ama
Malok varsa bastan isi saglama alirlar sona kalmaz

Geri
Üst Alt