Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Kazandık ama oyun iyi değildi. Bir önceki maçta da zorlandık. Dağınıklık var sahada, bir de öyle kötü top kaybediyoruz ki direk rakibi hücuma çıkartıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulduğun ne abi pozisyonumuz yok. İcardi nin pozisyonu tamamen bireysel yetenek Barış ın. Tek başına al da at dedi ama atamadı. Onun dışında akan oyunda pozisyonumuz yok. Gol de duran toptan onu konuşmuyorum bile. Rezalet bir maç.Bulduğunu yazmassan böyle ter dökeriz bi tarafımızdan. Neyse, 3 points artık şu saatten sonra önemli olan.
Sevgili Zeytinli 20 gün sisteme girmesen son yazdığın kodu bile unutursun abicim ne anlatıyorsunhiç keyfim yok ya böyle oyun olmaz
skora göre konuşmanın manası yok 1 veya 2 isabetli şutumuz var
20 gün maç oynamamışsın tek kulvardasın
izahı olmaz bunun
Rakipte premier lig takımı degilki. Ne oynadigimiz belli değil. Doğaçlama oyuyoruz. Ben ortada taktik sistem göremiyorum. Bireysel oyuncularla ilerliyoruz isteTakımın tamamı fizik olarak bitik çünkü, 2-3 kişi belki iyidir.
Yok yav yine kötüydü bi de üstüne mücadele etmemeye koşmamaya başladı. Zaha ve ziyech okadar etkisiz ki ben girsem ben bile etki ederdim oyunaKerem girdikten sonra iyiydi icardi ile uyumu vini girdi oyuna bozdu