⚽ SL 23/24 H:31 | Galatasaray 1-0 Hatayspor | MS | 2 Nisan

Abi bok gibi oynadık ya , vallahi tüm enerjimi aldı topçular.

Valla bu oyunla zor.

Rakipte premier lig takımı degilki. Ne oynadigimiz belli değil. Doğaçlama oyuyoruz. Ben ortada taktik sistem göremiyorum. Bireysel oyuncularla ilerliyoruz iste

Evet değil ama bashiru 70 metre top sürüyor, bizim oyuncular topsuz bile yetişemiyor. Bize karşı biraz fizik koyan her takım ya bizi yeniyor, ya puan alıyor, ya da Hatay gibi puanı kaçırıyor. Bize karşı koşan takım kazanir

Bu kadar gün bekledik çok kötüydük. Bu futbol alanya'ya yetmez.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi mal gibi 5 metreden bir adama koşarak mğdahale yapmaya çalışıyoruz herifler de aptal değil ya çok kolay çalım atıyor.
Bu her yerde aynı forvette aynı, bekte aynı, orta sahada aynı.
Oyuncu değişiyor pozisyon değişmiyor. Kontrata kalkamıyor takım ayrıca.

Cidden sinir oluyorum şu işe yapabileceğin şeyi yapamıyorsun

Hakim yerine mertens çıkmalıydı. Ayrıca Carlos niye giriyor anlamıyorum hava topu filanda alamıyor.

Bu arada manyak mısınız olm adamlar son dk larda hakemle maç alıp seviniyorlar siz oyuna laf edip takımı yerden yere vuruyorsunuz. Başlarım futbol sevdanıza. Skor olsun bundan sonra...
Skorlar tehlikeye giriyor bu şekilde yoksa güzel futbolda gözümüz yok

Ne oynadık biz Allah aşkına, ben hiçbir şey anlamadım. Tüm takım tel tel döküldü, bireysel olarak da çok iyi diyecek bir adam yok. 2 hafta bu maça hazırlandık ve izlediğimiz şey korkunç. Antrenmanlar çok fazla laylaylom geçiyor, ciddiyetsiz bir takım olduk. Bu şekilde çok sıkıntılı görüyorum diğer maçları.

Uzun aralardan sonra niye biz boyle oluyoruz... Antalya kampinda naptiniz abi

İlk 11 yanlış
Taktik yanlış
Değişiklikler tek kelimeyle rezalet

Süreye oynanması gereken kısımda hala 6 kişi rakip kaleye depar atıp, telaşlı telaşlı topu kaptırıp, kontra yiyip eksik yakalanacağın taktik rezaletin de ötesinde

Hoca çok çok büyük hata yapıyor

Geçen sene Kayseri maçı vardı Mata, Mertens çıkıp sezonun en kötü topunu oynayıp sezonun geri kalanını kurtarmıştık bu da o maç gibi olsun topu ayağına isteyen geri koşmayan adamlardan 11 kurmayalım.

Lan Tete o orta kestiğin pozisyonda dönen top gol olsa var ya. Ya arkadaş şu adam oynamasın 1 dk bile. Adamda zerre oyun zekası yok ya. Teklif varsa 3 e 5 e bakmadan satılmalı. Bir cacık olmaz kendisinden. Adam sanki gerideymişiz gibi direkt salla baş orta atıyor ya. 0 güven veren oyuncu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet değil ama bashiru 70 metre top sürüyor, bizim oyuncular topsuz bile yetişemiyor. Bize karşı biraz fizik koyan her takım ya bizi yeniyor, ya puan alıyor, ya da Hatay gibi puanı kaçırıyor. Bize karşı koşan takım kazanir
Onun için seneye tempolu oyuncuları alacaksin

Geri
Üst Alt