- 18 Mayıs 2011
- 22.540
- 12.216
- 1.873
Vermedikten sonra önemli değil.Skorlar tehlikeye giriyor bu şekilde yoksa güzel futbolda gözümüz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermedikten sonra önemli değil.Skorlar tehlikeye giriyor bu şekilde yoksa güzel futbolda gözümüz yok
beni en çok korkutan şey hocanın gol lazımken ortasahayı bosaltıp çorbaya cevirmesi takımı.
futbol hakkında yorumlarına bayılıyorumOnun için seneye tempolu oyuncuları alacaksin
Hakemlik ne var abi. Zaha nın topu kaptığı pozisyon dışında hatası yok konuşmaya değer.Kötü oynadık. Hatay'ın teşvik primi aldığı çok net. Hakem de yine ince ince doğradı. Hatay gol atsın, biz gol atmayalım diye elinden geleni yaptı. Bu saatten sonra iyi oyun zerre umrumda değil, yeter ki 3 puan bizim olsun.
Böyle giderse bir yerde takılırsın. Önlemi önceden almak lazımVermedikten sonra önemli değil.
Okan hocanın orta saha ile ilgili derin problemleri olduğunu düşünüyorum artık.Abicim artık son kısımlara gireceksin
Ortasahayı güçlendireceğine eksiltti
Kalan maçlarda da aynı inadı yapacak diye çok korkuyorum
Beni izlemeye devam etfutbol hakkında yorumlarına bayılıyorum![]()