Bora Ege
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2009
- 2.576
- 2.630
- 1.893
O pozisyonda sesim gitti! Gerci kornerden son dakikada zaman gecirmeyi akil edemeyen adamdan bahsediyoruz.Top çevireceği yerde orta yapma yeteneği olmayan teteye de selam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O pozisyonda sesim gitti! Gerci kornerden son dakikada zaman gecirmeyi akil edemeyen adamdan bahsediyoruz.Top çevireceği yerde orta yapma yeteneği olmayan teteye de selam olsun
Yani şöyle aslında topla çıkmayı beceren bir stoper kesinlikle topla hareket etmesi mecburen takımı da hareketlendiriyor zorunlu olarak. Çok fark yaratiyor benceBu yorumundan şunu anlıyorum Sanchez bizim oyunumuzu 2 kat üst seviyeye çıkarıyor.
Renktaşım alsa da farketmiyor diyorum bu takımın gücü ve oyuncuların yeteneğiyle önüne gelene fark atabilmen gerekiyor. Rakiplerin gücü de belli hiç bir para kimseye ekstra güç katamaz o bir maçta olur, kritik maçta olur son maçta vs olur. Çünkü sonu gelmiştir. Madem iş teşvikle oluyor bizde verelim teşvik hem kendi oyuncularımıza hem fenerin rakiplere.Kötü oynadığımız söyledim zaten Tuna'cım. Ama rakiplerin teşvik primi aldığı gerçeği de var. Rakibine aynı motive ile oynamıyor, üstüne sana karşı full konsantre oynuyor. Içerde Hatay'a karşı daha baskılı oynamalız. Zaten golü de yedik, ama Allah'tan ofsayt olduğu için iptal edildi.
benım icin formda apo> sanchez cok net apo yeterki form tutsun evet sanchezin artıları var ama eksileride malumBu yorumundan şunu anlıyorum Sanchez bizim oyunumuzu 2 kat üst seviyeye çıkarıyor.
Katılıyorum özete baktım bir de şimdi takım boyu da uzunmuş özellikle ilk yarım saatten sonra Davinson bunu da ekliyor hızlı olduğu için onunla stoperler çok daha rahat öne çıkıyorlar ve topu önde karşıladığı için takım boyunu da kısaltıyor. Takımı en çok beğendiğimiz maçların çoğunda Davinson stoperde oynuyordu sanırım bu tesadüf değil bence.Yani şöyle aslında topla çıkmayı beceren bir stoper kesinlikle topla hareket etmesi mecburen takımı da hareketlendiriyor zorunlu olarak. Çok fark yaratiyor bence
Bizim oyuna uygun ideal stoper tandemi Sanchez- Apo. Nelsson kesici olarak, istikrar olarak daha iyi ama takım boyunu uzatan da o oluyor çünkü hızlı olmadığı için geride kalıyor hep bir de oyun kurulumunu aksatıyor. Keşke Sanchez'in bedeni, Nelsson'un aklı olan bir stoper olsa tarihin en iyi stoperi olurdu.benım icin formda apo> sanchez cok net apo yeterki form tutsun evet sanchezin artıları var ama eksileride malum
apo form tutunca ramos gibi oynuyor hem oyun kuruyor hem gol atıyor lakin alanyaya karşı sanchez olabilir herifler cok fena kontraya cıkıyor biraz tırstım