⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

evet güldük eğlendik yeter.

işimize gücümüze bakalım.

ara dönüşü sıkıntılı oynadık. şimdi fener mahfoldu havası rehavet vermemeli takıma.

her zamanki gibi isteğim erkenden 2-0 öne geçerek çok yormadan zorlamadan rahat maç geçmesi.

çok zor maç gibi gözüküyor ama çok zor dediğimiz maçları kolayca alabiliyoruz
takımın şampiyonluk motivasyonu ve isteğinin son 7 maçın her birinde maksimum çıkması lazım.

105 puan ile şampiyon olmak gerekiyor böyle bir sezonda.

alanya kadrosunu inceleye inceleye bir hal oldum hepsi bana 2008 milan kadrosu gibi geliyor ya :/

ulan şu maçı bir alırsak var ya ahh beee!!

İstanbul,ümtaniye,eyüp veya pendikle Hazırlık maçı yapaydık çarşamba günü fln bize boşluklar yaramıyor

İstanbul,ümtaniye,eyüp veya pendikle Hazırlık maçı yapaydık çarşamba günü fln bize boşluklar yaramıyor
istanbulspor zaten küme düştü. onlar da hayır demez. geçen sene de yapmıştık hatırlarsanız bayağı seyircili falan. keşke bir daha yapsak.

Kerem Aktürkoğlu, Nelsson, Davinson, Kaan, Sergio, Ziyech sınırda. Nelsson ve Davinson'dan birinin kart görmesi lazım. Bunların hepsi ayna cezalı olursa sıkıntı yaşarız.

Bundan sonraki hayatımda bana bakacaksınız olası kötü sonuçta Alanya tribünlerinden içeri atarım kendimi ama söyleyin bizimkilere ben vurunca fazla vurmasınlar 🙂
Şaka bir yana Alanya çok hızlı kanatlara sahip. Yeni yükselişe geçmelerinin sebeblerinden en önemlisi de uzun süre forvetsiz oynadılar. Ahmed Hassan gelince takım haline geldiler.

kolay gözüken maçları zor, zor gözüken maçları kolay alıyoruz.

ondan dolayı 3-1 veya 4-1 gibi skor bekliyorum.

12de 12 gidiyoruz, kaldi 7 mac

19da 19 yaparak rekor kiracagiz

Sampiyonluk puanimiz da 105 olacak

Inanmayan ciksin
23121.jpg

Neden bu kadar büyütüldüğünü anlamadığım bir takım Alanyaspor, evet iyi sonuçlar alıyorlar ama hücumda çok kısıtlılar. Umarım Efecan'ı oynatırlar, koşamıyor bile takımı eksik oynatıyor.

Merkezde Richart gömülü oynuyor, Efecan ile oynayınca merkezde tek Fer kalıyor o da enine koşmaktan helak oluyor ve merkez boşalıyor zaten kanat savunması ile ayakta kalan bir takım Alanya ki Fener'i de böyle kesmişlerdi. Mertens ile orayı harika işleriz. Bu maçta Mertens'ten bol skor bekliyorum gol ve asist olarak.

Ve en önemlisi İcardi geri döndü, koşabiliyor, zıplayabiliyor ve en önemlisi dümene geçmiş durumda. Son olarakta kimse yanlış anlamasın ama Fatih Sultan Tekke bize pislik yapmayacaktır...

Muslera
Kaan Sanchez Nelsson Köhn
Torriera Demirbay
Barış Mertens Kerem
İcardi​

Oğuz Aydınla Yusuf Özdemir'in birebir savunmaları ve stoperlerimizin Ahmet Hassan'a yapacağı önde baskı kritik olacak. Ahmet Hassan'ı 10 numara gibi geride topla buluşturup kanat forvetlerine alan açıyolar buna dikkat etmemiz lazım. Orta sahaları baya hantal etkili pres yapabilirsek ordan ekmek çıkarabiliriz.

Çok seri oyunculari var tıpkı kasimpasa gibi.Pasa da bize fazla zorluk çıkardı o maç gibi ortada görüyorum bu maçı da.Fbyi de yeniyorlardi hakem olmada.

Kalan maclar icinde en zoru. Bunu yenersek şampiyonuz

Yenemezsek de şampiyonuz

Ama yenelim de agzimizin tadi bozulmasin

Geri
Üst Alt