⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Hissiyat penaltısını veren arkadaşı atamışlar maça. İhalenin çoğunu vara yıksak da bu da masum değil o pozisyonda.

Tamaam.

Geliyorum ağbi.

Geliyorum ekrana tamam.

Evet ağbi...oynat...teması gördüm..el açık.

Tamamanlaşıldı.

bu mac niye pzrtesi?

kac gündür maca cikmadik hafta ici de macimiz yok

bu mac niye pzrtesi?

kac gündür maca cikmadik hafta ici de macimiz yok
50 inci saniyede herifler çekilmeden gol atmak ve buna yapılan hazırlıkta oyuncularımız çok fazla efor sartfetmiş gibi düşündüler heralde.

Fenerin galip gelmesi durumunda üstümüzde baskı olsun diye Ptesi tabii ki beyler neye şaşırıyorsunuz bu kadar?

alanya kale çok şut çektiren bir takım,ceza sahasına falanda baya sokuyorlar,kazandıkları son 4 maçta kalesine maç başı 14.4 şut çektirmişler ve 21.4 kere rakibi ceza sahasına sokmuşlar,kendi dengi takımlara karşı bu istatistikler ha,verdikleri büyük şanşları söylemedim bile, defansı kötü bir takım en az 2 gol buluruz gibi duruyor, 2 gol yemeyiz herhalde, son 7 maçının 5 inde(erken kırmızı olan gümrük maçını saymadım) çift haneli şut çekememiş adamlar,çok iyi oynamayarak kazanmış yani adamlar,bol pozisyonu vermişler ama.

sevgili okan,
yazmis oldugun mesaj baglamindaki-alanyaspor takimini- detaya indirgemek gerekir:

bahsini ettigin ^ istatistikleri ^
4 buyuklere karsi -yapabilimisler mi ...
senin de belirttigin uzere - kendi dengi takimlara karsi istatistikler - . . .

benzer minvalde ,rakibe karsi
sahsen merak ettigim sorular ; 4 buyuklere karsi nasil oyun taktigi kullaniyorlar, ozellikle tepe ikiye karsi,,,
keza, bu tepe versuslar da belirttigin sekilde bir istatistik yapabilmisler mi ofans ve defans baglaminda...

<- bunlarin yaniti kanimca bizim mac oncesi onemli bir done olabilir......

kaldiki, kasimpasa macinda gol atma gibi bir sorunumuz yoktu,ama kolay goller yememiz ve orta saha ve defans dan gedikleri vs vermemiz
ilerisine dair kotu sinyallerdi.... <- benzer deplasman zaafini-> alanya karsisinda vermeyecegimizin garantisi yok........

tum bu istatistikler bir yana,

bizim kendi oyunumuzdaki calan canlar icin acil guncelleme yapilacak mi, tarafimi ve dolayisiyla bizi asil endiselendiren - kendi son maclardaki genel oyunumuz......
mevcut merkez ikili orta saha da demirbay bolgesi fazla sos veriyor.....
defans 4lusunde en bariz siritan baris oldu. bunlar son maclarda cok one cikan takim ve bireysel defans performanslarina dair ,nacizane notlarimdan kalan noktalar... velhasil - hatay yerine baska bir bitiriciligi az biraz iyi takim olsaydi, skoru istedigimiz gibi tutamayabilirdik.

konsantrasyon..........

şampiyonluğa giden takımın maçı nasıl hafta içine denk geliyor(!) sürekli, ben de bunu anlamıyorum. ulan hadi fener pazar oynamak zorunda anlıyorum.e baba bizim cumartesi oynamamamızın sebebi nedir? pazartesi ne alaka ya? midem bulandı tiksindim artık bu sezondan.

Hic bir hakeme guvenmiyorum ama bu hakemi ozellikle hic sevmiyorum. Sezon bitse de dovsek.

Ziyech ve Zaha sonradan girmeli oyuna

Daha etkili oluyorlar o zaman

Hatay maçı gibi başlarsak sıkıntı yaşarız

Kerem ve Barış Kanatları ile çıkalım en başta

Yuh be kardeşim, Fener Perşembe Avrupa maçı oynamışken bizim fikstürde kağıt üstündeki derbi hariç en kritik maçımızı Fener'den sonra oynatmak nedir? Demek ki tüm planlar bu hafta puan kaybetmemiz üzerine yapılmış. Pazar günü Fener yanlışlıkla puan kaybetmesin diye de her şey yapılacaktır, ki pzt deplasmanda üzerimizde baskı olsun. Adamlar da bu haftanın kritikliğini ve hazırlanan bu planı bildiği için Avrupa maçını riske atacak şekilde rotasyon yaptı.

Geri
Üst Alt