- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Hissiyat penaltısını veren arkadaşı atamışlar maça. İhalenin çoğunu vara yıksak da bu da masum değil o pozisyonda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 inci saniyede herifler çekilmeden gol atmak ve buna yapılan hazırlıkta oyuncularımız çok fazla efor sartfetmiş gibi düşündüler heralde.bu mac niye pzrtesi?
kac gündür maca cikmadik hafta ici de macimiz yok
Normal, Sampiyon takim izleyecekler..Birde Icardi varHer maç bedava bilet dağıtan Alanya 1300 lira yapmış biletleri. Üstelik fener maçında 400 liraydı.
Ondan değil renkdaş. H.Ç. koyu fenerli. Biletlerin yarısı duruyor.Normal, Sampiyon takim izleyecekler..Birde Icardi var
alanya kale çok şut çektiren bir takım,ceza sahasına falanda baya sokuyorlar,kazandıkları son 4 maçta kalesine maç başı 14.4 şut çektirmişler ve 21.4 kere rakibi ceza sahasına sokmuşlar,kendi dengi takımlara karşı bu istatistikler ha,verdikleri büyük şanşları söylemedim bile, defansı kötü bir takım en az 2 gol buluruz gibi duruyor, 2 gol yemeyiz herhalde, son 7 maçının 5 inde(erken kırmızı olan gümrük maçını saymadım) çift haneli şut çekememiş adamlar,çok iyi oynamayarak kazanmış yani adamlar,bol pozisyonu vermişler ama.
Benim niye aklıma ilk ''Şampiyon'' yerine ''Şerefsiz'' geldi kanks yavHatay maçıyla 8 hafta vardı.
kelimemiz 8 harfli.
Ş x x x x x x x
sırayla her hafta koyacağız harlerini.
(@Oral Sever 'in hoşuna gitmiş gibi duruyor - milisaniye farkla 2inci hesap @Emre Zeytinli bu şamataya katıldı)
yazıklar olsun yav - içyüzünü gördük KG Patronu seniiiBenim niye aklıma ilk ''Şampiyon'' yerine ''Şerefsiz'' geldi kanks yav![]()