⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Alper ulusoy şerefsizi avar olmuş. Sivas maçından sonra bizim maçlara verilmiyordu. Yabancı VAR’ı bahane edip vermişler yeniden

Çok sakat maç

Açık açık feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar bu akşam da doğrarlar bizi

Sorun zor maç olması Alanya’nın form tutması değil takım milli aradan sonra berbat oynuyor gram güvenemiyorum

Kerem ve Zaha oynamasın
Muslera son 2-3 maçtaki gibi yumurtlamasın
Geçen seneki Alanya deplasmanı gibi olur.

Kerem Demirbay hatay-kasımpaşa maçlarındaki gibi oynayacaksa Berkanı kullanmak mantıklı olabilir bu maçta.Hantal Alanya orta sahasını Torreira ve Berkanın dinamizmiyle dağıtabiliriz. Sakatlık yok yorgunluk yok artık sahada yürüyen adam görmeyelim bir zahmet.

Ortam bu kadar gergin iken ona cesaret edemezler. Ha orta sahada ki ikili mücadelelerde onları tutabilirler ama ciddi hata yapamazlar çünkü sonunda ölüm bile olabilir. Böyle gergin bir sezon daha hatırlamıyorum.
Ben maalesef hiç sanmıyorum.Trabzon gibi tehlikeli bir yerde bile macalari yedi bunu yapmaya.3 kat fazla polis verirler yine yaparlar.

trabzon maçındada puan kaybı dediler.
bjk deplasmanındada.
paşa deplasmanıda keza öyle...

ama hepsinden 3 puanla ayrılmasını bildik.
akşam yine çıkacağız 3 puanı alıp tekrar liderliğe oturacağız bu kadar basit.

Tarihimizin en önemli maçı. Full konsantrasyon gerekiyor. 90 dakikanın bir saniyesinde bile konsantrasyon kaybı yaşamamak gerekiyor.

Yabanci var hakeminin yanina verdikleri adamlara bakin.

Mehmet Emin Tugral

HH586882331.png

Alper Ulusoy

HH798972813.png

HH566556715.png

HH275520682.png

Bizi bizim sahada yenemedikleri şampiyon olamazlar. 3 puan geride bile çıksak o maça şampiyon biz oluruz.

O maça lider olarak gelseler maçı tatil ettirmek için elinden geleni yapacaklar. Trabzon’da yaptıkları ortada. Bunun daha beterini yaparlar satılmış medya ile birlikte.

Geri
Üst Alt