alanya macina dair nacizane bir iki mesaj gecen hafta eklemistim...
yine ayni yerdeyim. zor mac olacak. bu donemecte rakibin o su bu su fark etmiyor...
daha gecen , kac pozisyon verip kalen de 3 gol gordugun kasimpasa deplasmani dun gibi hafizam da.... <---- ayni bu kasimpasa dunku oynadigi lig macini --- > kaleye sut cekemeden bitirmis.maglup olmus.
<- bu denklemi vermemdeki yegane neden, bizim orta saha ve defansimizin oyundan ozellikle orta ve alt sira takimlara karsi kolay gel gec dememiz.......
yakin ornek olarak kasimpasa disinda hatay maci da unutulmamali...hatay macinda da saglam kontralar ve gecisler verdik,ozellikle demirbay bolgesi ve sag bek tarafimizdan.
ayni kasimpasa bize karsi o golleri kolay bulup, kacirdiklarini da hatirlarsak,,
ayni takimin dunku lig macini sifir sutla maci bitirmesi, <- bunu,
kanimca bizim takim, defansif performansin pasifligi nedenli cok seyler cikarmasi gereken -bi bakima ozelestiri yapmasi gereken bir durum.
bu son iki oynadigimiz mac, takim defansi, bolgesel defans gibi gibi noktalar da zaaflarimizi gosterdi... okan hoca umarim bu uzun arada -bol vidyo antrenman ve taktik antrenmanlar baglaminda -oyunculara gereken ikazi vs vermistir diye dusunuyorum....
velhasil ;
alanya maclarini izleyen renkdaslarimizin yorumlarim dan cikarimim ; alanya az pozisyon bulan ama bunlari iyi degerlendiren bir takim. buna ilisik , malesef son 2 macimiz da ustte gostermis oldugum orneklerde oldugu gibi bir tarz da sahada reaksiyon verirsek, bu mac cidden zora girer...........
ofans da kaliteli ve ekstra ayaklarimiz dolayli -er ya da gec- bi sekil de son ana kadar golu buluruz diye dusunuyorum. nazarim da, ofans dan yana bir problem yasamayacagimiz hissiyatindayim.....
son maclar takim defansi,orta saha demirbay ve geri dortlu de sag bek tarafin dan fire kolay vermeye, direnc gostrmemeye basladik,, -bu problem... bunu dulzetilmis sekilde cikarsak, maci erken golle alip 2.yari da gelecek bir 2.golle kapatip onumuze bakacagiz inancindayim......
ilk 11ler aciklandiktan sonra son bir guncel yorum eklemeyi dusunuyorum.
kupalara layiksin sen ~ sanli galatasaray