- 20 Ağustos 2017
- 24.061
- 16.376
- 1.838
Hala baslamadi mi bu mac?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arifim bazı arkadaşlar şuan maçta olabilir ama bu tarz bir maç değilHala baslamadi mi bu mac?
Abi saat kac orada?Hala baslamadi mi bu mac?
Oralım @Emre Zeytinli ilk 15 dakika gol yok maç ortada geçiyor Yusuf güneyle birlikte izliyoruz diye mesaj attı bana az önceAbi saat kac orada?
11Abi saat kac orada?
Bellerine kuvvetArifim bazı arkadaşlar şuan maçta olabilir ama bu tarz bir maç değil![]()
Ramazan ayında oruç tutuyor deniyordu muhtemelen etkilemiştir ondan öncesine kadar istikrarlı bir performansı vardı aynı şekilde diğer Kerem'de baya etkilendi özellikle Paşa maçında çok kötüydü bugün ikisinden de ciddi toparlanma bekliyorum.Demirbay iyi değildi son maçlarda. Ilerideki top kayıplarını ve bunun sayesinde yiyeceğimiz olası hızlı geçişleri düşünürsek Berkan veya Kaan olmalı Torreira'nın partneri akşama diye düşünüyorum.
Tutuyor mu emin değilim, sanki öğlen oynanan Paşa maçında mı ne su içtiğini görmüştüm diye hatırlıyorum.Ramazan ayında oruç tutuyor deniyordu muhtemelen etkilemiştir ondan öncesine kadar istikrarlı bir performansı vardı aynı şekilde diğer Kerem'de baya etkilendi özellikle Paşa maçında çok kötüydü bugün ikisinden de ciddi toparlanma bekliyorum.
Pendik maçı daha zor. Sivas'ın düşme şansı kalmadı. Bir hafta da gaza gelme yawYalniz fener sivasa gidecek biz iceride pendik
Su mac psikolojik acidan buyuk kirilma yaratacak.
sivas maçı feneri germez kiYalniz fener sivasa gidecek biz iceride pendik
Su mac psikolojik acidan buyuk kirilma yaratacak.
Sosyal medya ve basında sanki tutuyor dediler diye hatırlıyorum üzerinden baya zaman geçtiği için çok net hatırlamıyorum ama Ramazan ayı bitti belki form seviyelerini geri yakalarlar duran toplarda da önemli ama kritik konu kötü oynamaya devam ederlerse bu sefer en geç devre arası hamle yapmak gerekiyor.Tutuyor mu emin değilim, sanki öğlen oynanan Paşa maçında mı ne su içtiğini görmüştüm diye hatırlıyorum.