⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Çok şükür maç günü. Futbolcuların adını unuttuk yahu.

Çok şükür maç günü. Futbolcuların adını unuttuk yahu.

Demirbay iyi değildi son maçlarda. Ilerideki top kayıplarını ve bunun sayesinde yiyeceğimiz olası hızlı geçişleri düşünürsek Berkan veya Kaan olmalı Torreira'nın partneri akşama diye düşünüyorum.

Demirbay iyi değildi son maçlarda. Ilerideki top kayıplarını ve bunun sayesinde yiyeceğimiz olası hızlı geçişleri düşünürsek Berkan veya Kaan olmalı Torreira'nın partneri akşama diye düşünüyorum.
Ramazan ayında oruç tutuyor deniyordu muhtemelen etkilemiştir ondan öncesine kadar istikrarlı bir performansı vardı aynı şekilde diğer Kerem'de baya etkilendi özellikle Paşa maçında çok kötüydü bugün ikisinden de ciddi toparlanma bekliyorum.

Ramazan ayında oruç tutuyor deniyordu muhtemelen etkilemiştir ondan öncesine kadar istikrarlı bir performansı vardı aynı şekilde diğer Kerem'de baya etkilendi özellikle Paşa maçında çok kötüydü bugün ikisinden de ciddi toparlanma bekliyorum.
Tutuyor mu emin değilim, sanki öğlen oynanan Paşa maçında mı ne su içtiğini görmüştüm diye hatırlıyorum.

Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaaaaaaaaaaaaaay
oooooooooooooooo
cimbom
booooooooooooooooooooom

Yalniz fener sivasa gidecek biz iceride pendik
Su mac psikolojik acidan buyuk kirilma yaratacak.

Tutuyor mu emin değilim, sanki öğlen oynanan Paşa maçında mı ne su içtiğini görmüştüm diye hatırlıyorum.
Sosyal medya ve basında sanki tutuyor dediler diye hatırlıyorum üzerinden baya zaman geçtiği için çok net hatırlamıyorum ama Ramazan ayı bitti belki form seviyelerini geri yakalarlar duran toplarda da önemli ama kritik konu kötü oynamaya devam ederlerse bu sefer en geç devre arası hamle yapmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt