⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Şikecilerin başka maçı kalmadı kalan maçları hep arka bahçeleri ile

Rams parkta şikecilere beraberlik imkanı verirsek hakemler ne yapıp eder o maçı berabere bağlar şampiyonluk gider Alanya’ya puan kaybı yaşarsak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem d tor ortasahası hiç takıma üstünlük kuramaz. Kuramadıda çok yumşak kalıyor. Her maç pozisyon veriyoruz. Üstüne baskın oynadığımız maç sayısı çok azdır

Boey sonrası oyun içi savaşçı ve enerjik bir oyuncumuzu kaybettik.
Shancez gibi adam yiye ve birebirde asla geçilmeyen savaşçımızı Abdul için kaybettik.
KeremA KeremD İcardi Aurier maç temposuyla alakaları yok full zarar.
Garibim Nelson Torreira Mertens Barış yardırmasalar ilkyarıdan maçı bitirirdiler, karşı kaleye gidemezdik.

Muslera
Kaan Nelson Shancez Köhn
Torreira Berkan
Ziyech Mertens BAY
İcardi

Başarılı olacak kadro bu maç özelinde bu, Solbekimiz yalnızları oynuyor KeremA sıfır yardım.​

Demirbay in aklı Leverkusen in şampiyonluğunda herhalde. Aktürkogluna zaten diyecek birşey yok, süperlig takımlari içinde en çok top kaybı yapan olabilir. Kaan ve hakim girmeli

Barisa sola, Ziyech Kerem yerine.

Demirbayi da al Berkani yada Kaani at oraya

Bu arada yeni transfer Aurier, iyi izlenim vermedi gibi. Paslari biraz riskli gibi.

Çok afedersiniz de, bu kadar maçtır kötü oynayan takıma en ufak bir antrenör dokunuşu olmaması rezaletin daniskasıdır. Kaç maçtır aynı tablo ve kaç maçtır aynı isimler oynayıp duruyor, bir gram tempo yok, yaratıcılık yok, birebirde adam geçme yok, orta saha resmen bomboş, Nelsson olmasa ilk yarı 3-0.. Bu nedir abi, böyle hocalığı ben de yaparım, illa biri çıkacak şapkadan tavşan çıkaracak, şansa bala kazanacağım ne güzel iş ya. Ulan Alanya mı şampiyonluğa oynuyor biz mi, bu kadar ezik futbol nasıl oynayabilirsin hem de bitime kalmış şurada 6 maç..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle devrede Zaha hamlesi gelmeli en azından savunmanın dengesini bozar kerem kadar topta kaybetmez tadic gibi topu ilerde tutar bir tane koşu oyuncu yeter iki tanesi fazla

Zaha tarihimizin en kötü transferi oldu bence. Geldiğinde çok sevinmiştim ama hem ondan faydalanamadık hem Kerem'i bitirdik. Umarım bu durum değişir.

Ben hep söylüyorum. Oyun tarzımiz hem riskli hemde atak yapmakta zorlanıyoruz..

1,5 yıldır söylüyoruz
Hücum varyasyon yok
Özellikle ilerde, oyuncular sanki birbiriyle ilk kez oynuyormuş gibi hatalı paslar, acemi hareketler
Pasın gittiği yere koşan yok
Karşılığında ortasahayı defansı sağlam tutuyoruz desek o da yok
Her maç kaç tane kontra yiyoruz

Takim 1 aydir calismamis mi yav? Bu ne hal?
Takımın çalışmasından ziyade bir tane demirbay tüm sistemi allak bullak ediyor preste adamına yetişemiyor hücumda top kaybediyor savunmada mücadele edemiyor. Çarkın bir dişlisi aksayınca olan oluyor işte.

fb olsa iptal edemezlerdi. dzeko alanyaya benzerini attı. sokayım bu hakemlere

Geri
Üst Alt