⚽ SL 23/24 H:32 | Alanyaspor 0-4 Galatasaray | MS | 15 Nisan

Alanya ikili mücadelelerin 60%‘ini kazanmis. Cok acayip bir rakam bu.

Bu arada yeni transfer Aurier, iyi izlenim vermedi gibi. Paslari biraz riskli gibi.
Alver güzel yapıyor ben beğendim sakinliğini. Ama arkaya çok adam sarktı sakınarak oynadığı çok bellii depar a kalkmıyor hücuma destek vermiyor.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alanya oyundan düşmeye başlamıştı. 2. yarı 65'ten sonra iyice düşeceklerdir. Kerem Aktürkoğlu'nun da formsuzluğu çok iç karartıcı. Mertens ile beraber o kadar çok top kaybediyorlar ki 3. bölge bağlantısı bir türlü kurulamıyor. Yerleşemiyoruz rakip sahaya.

okan hocamızı seviyorum iyi bir hoca olduğunada inanıyorum ama ne kadar kaliteli hoca olduğunu o iki safi zarar keremleri çıkardığı dakikaya göre karar verecem

1,5 yıldır söylüyoruz
Hücum varyasyon yok
Özellikle ilerde, oyuncular sanki birbiriyle ilk kez oynuyormuş gibi hatalı paslar, acemi hareketler
Pasın gittiği yere koşan yok
Karşılığında ortasahayı defansı sağlam tutuyoruz desek o da yok
Her maç kaç tane kontra yiyoruz
Bildiğin eziyet izliyoruz. Bu sezon şampiyon olalım bitsin. Seneye atletizmi olan oyuncular olsun bari. Herkes statik duruyor Barış disinda

Zahayi bilmem ama Ziyech kesin girmeli

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav benim anlamadığım adamlar bizimkileri çocuk çalımlar gibi calimliyor bizimkiler 10 kere deniyor bir kere geçiyor onda da hemen ayağından açıyor rakip kapatıyor vs bu nasıl oluyor ya her maç

Alanya oyundan düşmeye başlamıştı. 2. yarı 65'ten sonra iyice düşeceklerdir. Kerem Aktürkoğlu'nun da formsuzluğu çok iç karartıcı. Mertens ile beraber o kadar çok top kaybediyorlar ki 3. bölge bağlantısı bir türlü kurulamıyor. Yerleşemiyoruz rakip sahaya.
hadi mertens'e kötü tek pas denemeleri haricide çok laf edemiyorum arkasından topla gelen yok .

hep BAY ile gidiyoruz - adamlar için kolaylaşıyor bizi savunmak açıkçası

Çok sağlam mamalanmışlar bu açık şekilde ortaya çıkıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antu ya çevirmeyin ortalığı standart Alanya prim illaki vardır ama öyle aman aman bir rakipten sertlik yok kasimpasa maçında asıl primin Allahı vardı adamlar köpek gibi bastı ısırdı vurdu kırdı bu maç sıradan bir maç tempo bile yoktu sen ne oynadınız rakibi zorlayamadik bile

Geri
Üst Alt