⚽ SL 23/24 H:33 | Galatasaray 4-1 Pendikspor | MS | 21 Nisan

Ekli dosyayı görüntüle 240167

Valla fikstürlere bakıyorum - elbette pendik kalmak için varlık göstermeye çalışacak ama o defansın içinden geçmesi gerekir bizimkiler.

ADS maçınada Alanya temkiniyle gitmek lazım. Aylar öncesinden dediğim gibi Karagümrük deplasmanı şampiyonluk maçı olacak benim gözümde.

kuşların fikstürü bence fena (güncel puan durumu aşağıda)
Olympiakos - Kapalu kutu maç - tahminen efor sarfedecekler
Sivas D - Avrupa bileti kovalıyor + Ptesi geç saat maçı
bjk - yani sonucunu biliyoruz ama kadıköyde bjk maçları enteresanlıklar doğurmuştur
Konya D - ligde kalma durumları , bu hafta Alanya ve sonra Sivas D maçları var - garantilemezlerse enteresan maç
Kayseri - 2 zorlu KL maçı arasıda potaya girebilecek kayseri (TS - pendik deplasman - karagümrük maçları var 2 si pota maçı)

Gerçekten normalde bizim fener maçına garantilemiş olarak çıkmamamız büyük süpriz olur.

Ekli dosyayı görüntüle 240166
ben bjknin fenere yenilmiceğini düşünüyorum

ben bjknin fenere yenilmiceğini düşünüyorum
salıncaklara oturtuldular...
yönetimleri ekonomilerini dahada batırdılar....
1 noktada taraftarına bir teselli vermek zorundalar - egolarını şişirip "şampiyonluğu etkiledik - sırada türkiye kupası" modu bir hallere girmeliler.

göreceğiz. olaki bjk harbi yenilmez , fenerin modu tamamen kırılır , konya ve kayseri maçlarında da saçmalama ihtimalleri olur - kafada bir grup oyuncu sezonu bitirebilir.

Bjk fb macindan önce kupada deplasmanda Ankaragücü macina cikacak. Zaten tüm odaklari kupa olacak. Bence bize o mactan ekmek cikmaz. Sivas maci da bankolarin bankosu zaten. Konya ve Kayseri maclari takimlarin konumlarina göre zor gecebilir ama onlara da puan birakmazlar. Fb bizim maca kadar 4 maci da kazanir.

Sivas maci da bankolarin bankosu zaten
ben böyle düşünmüyorum ya - her ne kadar bülent uygun vs vs sevmesemde fenere köpeklik edecek diye avrupa bileti mi kovalamayacaklar - futbolcular bile isyan eder yav.

ki konferans ligine anadolu takımları bolcana gitmeli - büyümelerinin tek yolu o.

Galatasaray gurmeleri iyi bilir ki Umut Nayir'in golü var.

Geçen seneki Ümraniye maçı havası var bu maçta. Kolay maçları zor, zor maçları kolay kazanıyoruz bu maçı da ite kaka tek farkla anca kazanırsak şaşırmayacağım. İcardinin artık şov yapmaya başlaması lazım karşı takımda 1 tane eli ayağı düzgün stoper yok.

ben böyle düşünmüyorum ya - her ne kadar bülent uygun vs vs sevmesemde fenere köpeklik edecek diye avrupa bileti mi kovalamayacaklar - futbolcular bile isyan eder yav.

ki konferans ligine anadolu takımları bolcana gitmeli - büyümelerinin tek yolu o.
Üstad sikeci bülent yerine baska biri olsa yine ümitlenirdim de o herif kesin satar maci. Zaten ligde kalmayi garantiledik, kalan maclarimiz cok zor diye yol yapmaya baslamis herif. Fb u19 maciyla bile ciksa kazanir o maci.

Üstad sikeci bülent yerine baska biri olsa yine ümitlenirdim de o herif kesin satar maci. Zaten ligde kalmayi garantiledik, kalan maclarimiz cok zor diye yol yapmaya baslamis herif. Fb u19 maciyla bile ciksa kazanir o maci.
böyle bir durumda anında kovulmazsa başkanlarıda gömülmeli açıkçası. Neyse umarım kendileri için oynamayı tercih ederler.

böyle bir durumda anında kovulmazsa başkanlarıda gömülmeli açıkçası. Neyse umarım kendileri için oynamayı tercih ederler.

Otyakmaz, 22 Mayıs 2011'deki Sivasspor – FB maçının sonucunu etkilemek için şike yapmak suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapis ve 100 bin TL adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmedildi.

:asd:

Otyakmaz, 22 Mayıs 2011'deki Sivasspor – FB maçının sonucunu etkilemek için şike yapmak suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapis ve 100 bin TL adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmedildi.

:asd:
yav biliyorumda - sonrasında hep böyle masum ayaklarında resmettirdi ya kendini.

yapsın aynısını tamamen men edilsin Sivasta amatör küme kadar defolsun.

Kupamizi verin la

Gsc uslanmaz gsc akillanmaz. Nezaman vazgececeksiniz fark beklemekten? Fark bekledigimiz butun maclarda ecel terleri döktuk. En son hatay macini hatirlayin ve fark atariz demekten vaz gecin

Yeneriz ve 14cu galibiyetimizi aliriz insallah

Kupamizi verin la

Gsc uslanmaz gsc akillanmaz. Nezaman vazgececeksiniz fark beklemekten? Fark bekledigimiz butun maclarda ecel terleri döktuk. En son hatay macini hatirlayin ve fark atariz demekten vaz gecin

Yeneriz ve 14cu galibiyetimizi aliriz insallah
Bunu yazmaya geldim bende
GSC akillanmiyor

Evet. Aynen böyle yapacaklar

Tek çelme takabilecek takim bence konya, oda gucleri yeterse

Önce Kasımpaşa sonra da Alanya maçını hedef maçı belirlemiştik ama ligden düşme adayı 3 tane takımla oynamak daha zor olacak herhalde. Ben yeni farkına vardım bunun maalesef. Bu maç da hiç öyle kolay olmayacaktır.

Biz fark bekliyoruz diye maclarin zor gectigine inanan bir topluluk var yapmayin arkadaslar 😅 futbol boyle yani puan durumuna rakibine bakarsin ve bazi maclar fark beklersin. Bu macta da 5-6 fark bekliyorum ben acikcasi. Ligin de bu hafta bitebilecegini dusunuyorum. 5 puan farkla sikeciler artik bir yerde kirilacak. Sivas da nolursa olsun kolay deplasman degil . Biz dileklerimizi evrene yollayalim geri donusu bekleyelim. Alanya macindan da ayni sekil cok emindim. Mesajlarima bakarsaniz sampiyon biziz diyorum surekli. Stres yapmayin mucize oglu mucizeler olsa 3 puan farkla onde bile gelse sikeciler gecti o is sampiyon bizizzzzz. Relax keyfinize bakin. Biz galatasarayiz. Averaji da kapatip bizden onde olduklari tek durumu sonlandiralim …

Biz fark bekliyoruz diye maclarin zor gectigine inanan bir topluluk var yapmayin arkadaslar 😅 futbol boyle yani puan durumuna rakibine bakarsin ve bazi maclar fark beklersin. Bu macta da 5-6 fark bekliyorum ben acikcasi. Ligin de bu hafta bitebilecegini dusunuyorum. 5 puan farkla sikeciler artik bir yerde kirilacak. Sivas da nolursa olsun kolay deplasman degil . Biz dileklerimizi evrene yollayalim geri donusu bekleyelim. Alanya macindan da ayni sekil cok emindim. Mesajlarima bakarsaniz sampiyon biziz diyorum surekli. Stres yapmayin mucize oglu mucizeler olsa 3 puan farkla onde bile gelse sikeciler gecti o is sampiyon bizizzzzz. Relax keyfinize bakin. Biz galatasarayiz. Averaji da kapatip bizden onde olduklari tek durumu sonlandiralim …
Evdeki düsmeye aday takimlarla maclar:
Hatay 1-0
Antep 2-1
Istanbul 3-1 (0-2 oluyordu az kalsin)
Kayseri 2-1
Ankaragücü 2-1
Gümrük 1-0

Bak hep düsmeye oyniyan takimlar
Bos konusma degil yani rakamlar yalan söylemez

En zor iki maçımızdan biri. Diğeri de Karagümrük.

Geri
Üst Alt