⚽ SL 23/24 H:33 | Galatasaray 4-1 Pendikspor | MS | 21 Nisan

Her rakibe top class takim muammelesi cekmeyi birakin

Kalitemizle bir zahmet sorunsuz kazanalim
Kemal'im aynısını Trabzonspor Maç'ı sonrası İstanbulspor Maçı'nda da söyledin Maç'ın son 10 Dk'sını bu şekilde izledik biz kanks temsili yav :D
Hababam Sınıfı Üç Buçuk | Türk Komedi Filmi İzle - YouTube

Tam ummadık taş maçı

Thiam, Nayır, Akbunar, Midtsjö, Ndiaye, Lusamba bunlar çok kalburüstü adamlar aslında

Pendik bu sezon kötü hocalar, hakem rezaletleri ve şanssızlıklarla bu noktaya düştü

Devre arasından beri iyiye giden dirayetli bir oyunları var. Geçen sezonki Ümraniye maçları gibi geçecektir. Bir kaza çıkmaması çok çok çok mühim

yeneriz ama zor gözüken alanyaspor maçı gibi 4-0 bitmez.

Pendik takım değil, geçen hafta son ümitlerinide tükettiler. Emre Taşdemir, Serkan Asan, Alpaslan Öztürk, Erdem Canpolat geri hattını bir zahmet yenelim.
Thiam, Nayir vs ritm kaybettiler, ligin 2. yarısının başında yakaladıkları hava yok, paraşütsüz düşüyorlar.

Geçen hafta Alanya maçı için herkes zor derken rahat kazanacağımızı yazmıştım bu maç o maçtan çok daha rahat geçecektir.

Pazar günü gün batmadan güzel havada 50 bin kişinin önünde resital olacaktır, orada olacağım.

İlk yarıdan 2-3 olur.

Hızlı bir şekilde 2-0 öne geçersek , deler geçeriz.

Her mac zor artik renkdaslar. Rakibi kucumsemeyelim cunku onlarinda son kursun atma maclari bunlar ligde kalabilmek adina. Hani ciddiye almakta fayda var. Gonul ister guzel futbol ve galibiyet olsun lakin 3 puan hedefinde bu detaylar su asamada ikinci hatta ucuncu planda.

Devasa bir bayrağımız vardı her şampiyonlukta asardık balkona, ağabeyim evlendi gitti, şampiyon olursak evlendikten sonraki ilk şampiyonluğumuz olacak (2023 Haziran'da evlendi) ,

yani bayrak almam lazım, bayrağı görünce aklıma geldi.

Devasa bir bayrağımız vardı her şampiyonlukta asardık balkona, ağabeyim evlendi gitti, şampiyon olursak evlendikten sonraki ilk şampiyonluğumuz olacak (2023 Haziran'da evlendi) ,

yani bayrak almam lazım, bayrağı görünce aklıma geldi.
3 sene mi 4 sene önce mi ne GSstoreda indirim vardı - hiç unutmam 4-4.5 metrelik bayrağı 275 TL ye almıştım caddede elimde getirmiştim eve - ne güzel gündü be.

3 sene mi 4 sene önce mi ne GSstoreda indirim vardı - hiç unutmam 4-4.5 metrelik bayrağı 275 TL ye almıştım caddede elimde getirmiştim eve - ne güzel gündü be.

Gsstore'da şu an 600 x 900 ebatında var, 7. 000 lira. Bayrak çeşitliliği dahi yok kafayı yiyeceğim.

Genel averajda öne geçersek şikecilerle berabere kalsak bile +1 beraberlik hakkımız oluyor. Pendik'in hücum hattı iyi ama savunması hakkaten ptt 1de bile sırıtacak seviyede hantal,sakar adamlarla dolu umarım Hatay-İstanbul maçları gibi ucu ucuna kazanmayız da şu farkı sıfırlarız.

Genel averajda öne geçersek şikecilerle berabere kalsak bile +1 beraberlik hakkımız oluyor. Pendik'in hücum hattı iyi ama savunması hakkaten ptt 1de bile sırıtacak seviyede hantal,sakar adamlarla dolu umarım Hatay-İstanbul maçları gibi ucu ucuna kazanmayız da şu farkı sıfırlarız.
averaj işi yaş

son hafta istanbulsporla oynuyolar şikenin kralını yaparlar gerekirse 15 tane falan atarlar o maç

Geri
Üst Alt