SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

1713816077562.webp

Geçen sene de sürekli aynı şeyi söyledim bu sene de sürekli aynı şeyi söyledim. Herkesin adaleti şaşar Allahın adaleti şaşmaz diye

Sezon boyunca 90+ dakikalarda haksız penaltılar ile şampiyonluk yarışında tutulan Fenerbahçe bugün 90+ da penaltı ile şampiyonluk yarışından koptu

Aylardır yabancı hakem diye ağladılar daha yeni yabancı hakemlerin geldiği haftalarda yabancı var hakeminin kararıyla şampiyonluk bıraktılar

Allahın adaleti böyle tecelli ediyor işte

Bence djikunun müdahalesine verildi penaltı çünkü manaj djikunun müdahalesiyle yere düşerken pozisyonu bozuluyor djiku da müdahale sonrası suçluluk psikolojisiyle hemen elini kaldırıp birşey yok diyor ama ayağa müdahalesi var alman hakem bunu süzüp inceleyip çağırdı ki uzun sürdü çağırması o yüzden

Geçen sene de sürekli aynı şeyi söyledim bu sene de sürekli aynı şeyi söyledim. Herkesin adaleti şaşar Allahın adaleti şaşmaz diye

Sezon boyunca 90+ dakikalarda haksız penaltılar ile şampiyonluk yarışında tutulan Fenerbahçe bugün 90+ da penaltı ile şampiyonluk yarışından koptu

Aylardır yabancı hakem diye ağladılar daha yeni yabancı hakemlerin geldiği haftalarda yabancı var hakeminin kararıyla şampiyonluk bıraktılar

Allahın adaleti böyle tecelli ediyor işte
Yemin ederim bende aynısını söyledim sezon başı f5 uçar kaçarken bizim takım formsuzdu esnafım dükkana bi ton insan geliyor dedim sezon sonu biz şampiyon olucaz fener sürünecek biliyorum abi hak yiyenden çıkar çıkar fitil fitil çıkar

Oly maçında oyuncular feci düşmüş bu maçtan sonra bu düşüş devam etme ihtimali olabilir. Dzeko çıkarıldıktan sonra direk soyunma odasına gitti mesela. Oyuncular kafada bazı şeyleri bitirmiş olabilir. Fb bu oyunla hiç bir takımı yenemez kalan maçlarda bu gün o kadar kötüydüler yoksa Sivas hiç bir şey oynamadı gerçekten. Biz Ads maçını kazanırsak Fb'de bu günkü oyun devam eder ve Bjk'ye de puan bırakırlar.

fred oynayinca puan kaybetmiyorlar zart zurt meslesi de bitti nihayet.
55 tane penalti ve hissiyatimsi gibi yol veren hakemlerle 33.haftaya kadar geldiler

Oly maçında oyuncular feci düşmüş bu maçtan sonra bu düşüş devam etme ihtimali olabilir. Dzeko çıkarıldıktan sonra direk soyunma odasına gitti mesela. Oyuncular kafada bazı şeyleri bitirmiş olabilir. Fb bu oyunla hiç bir takımı yenemez kalan maçlarda bu gün o kadar kötüydüler yoksa Sivas hiç bir şey oynamadı gerçekten. Biz Ads maçını kazanırsak Fb'de bu günkü oyun devam eder ve Bjk'ye de puan bırakırlar.
Bunların kırılma anı süper kupada oldu oyuncular moral olarak bitti eminim hepsi o maça çıkmak istiyordu çıkarmadılar hepsi camianın korkaklığını ve Galatasaray korkusunu iliklerinde hissetti

Beşiktaş ı da yenemez bunlar toparlandı Beşiktaş

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt