- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi de hükümete boyun eğmedik Atatürkçü olduğumuz için diyorHemen enseye bi tokat yerleştir.
Yemin ederim bende aynısını söyledim sezon başı f5 uçar kaçarken bizim takım formsuzdu esnafım dükkana bi ton insan geliyor dedim sezon sonu biz şampiyon olucaz fener sürünecek biliyorum abi hak yiyenden çıkar çıkar fitil fitil çıkarGeçen sene de sürekli aynı şeyi söyledim bu sene de sürekli aynı şeyi söyledim. Herkesin adaleti şaşar Allahın adaleti şaşmaz diye
Sezon boyunca 90+ dakikalarda haksız penaltılar ile şampiyonluk yarışında tutulan Fenerbahçe bugün 90+ da penaltı ile şampiyonluk yarışından koptu
Aylardır yabancı hakem diye ağladılar daha yeni yabancı hakemlerin geldiği haftalarda yabancı var hakeminin kararıyla şampiyonluk bıraktılar
Allahın adaleti böyle tecelli ediyor işte
Bunların kırılma anı süper kupada oldu oyuncular moral olarak bitti eminim hepsi o maça çıkmak istiyordu çıkarmadılar hepsi camianın korkaklığını ve Galatasaray korkusunu iliklerinde hissettiOly maçında oyuncular feci düşmüş bu maçtan sonra bu düşüş devam etme ihtimali olabilir. Dzeko çıkarıldıktan sonra direk soyunma odasına gitti mesela. Oyuncular kafada bazı şeyleri bitirmiş olabilir. Fb bu oyunla hiç bir takımı yenemez kalan maçlarda bu gün o kadar kötüydüler yoksa Sivas hiç bir şey oynamadı gerçekten. Biz Ads maçını kazanırsak Fb'de bu günkü oyun devam eder ve Bjk'ye de puan bırakırlar.
şimdi baktım son 10 maç 3 fb galibiyeti : )Sivas bize asıl çok ters geliyor yav. Son 10 maçın 8 ini almıştır fener. Bizim 4 falandır.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi