SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Bakma, yine maçı satacaklardı da birkaç tane onurlu yabancı oyuncu çıktı da maçı çevirdi.
Valla ben daha Olimpiyakos maçı olduğu günden yazmıştım. Sivas'a puan kaybedecekler diye. İnşallah haftaya Beşiktaş'ta öpecek bunları. Çok fazla stres oldular. Tabi önce biz Adana'yı yenmeliyiz.

Süt kupasında hiçbir varlık gösteremeyen Olimpiakos a elendiler
Destekçileri Sivas'a, Ali şaşal ve Cihan Aydın'ın mac verme uğraşına rağmen puan kaybettiler

Geri zekalılar hâlâ bizi şampiyon yapmak istemeyen güçler var diyorlar

Benim bi arkadaş vardı Aydınspora yenilince fener havaalanına gidip milyarlık eşşekler diye bağırmışlardı
:))))))))

Akıllı Fb'liler mutlu olmalı hatta bir puan kaybı daha bekleyip bizim maça şampiyon belli şekilde gelmeliler ki daha az acı versin.

bu sabunun kanalı fırıldak ın içinden geçiyor 1 saattir.. bunlara ne oldu böyle ?

Abi bu Sivas maçında adam eliyle ceza sahasındaki topu tokatladığı ve kabak gibi penaltının atlandığı hayvan gibi hata varken ofsaytımsı diye gezen adamlar dünya bize karşı modunu açmışlar yine.

Şaaptığımın ofsaytımsı mevzusundan sonra 5 maç alanen bile isteye katledimişizdir ve bu muhabbeti devam ettirmişlerdir ama bitmiyor.

Hakem penaltı vermedi net. Eheheh ofsaytımsı.
Hakem faulü vermedi gol oldu. Ehehehe ofsaytımsı.
O.e.rı kabak gibi ofsayt olan pozisyonda bir hakem ofsaytımsı dedi diye biz kaç sene daha mağdur olacağız haketmiş olacağız, 2 senedir ligin içinden geçmek için elinizden geleni yapıp futbolu silkip atan siz itlere bir net doğru karar verilince herkes bize karşı, şampiyonluk yapmayacaklar.

Utanıyorum sizin gibi rakibimiz olduğu için utanıyorum. Milli mücadele dönemi mezun veremediğimizde kapatıp gitselerdi de sizin gibi rezil bir toplulukla aynı ortamı soluyarak şerefsizce işlerle karşılaşıp mücadele vermeseydik.

Oly maçında oyuncular feci düşmüş bu maçtan sonra bu düşüş devam etme ihtimali olabilir. Dzeko çıkarıldıktan sonra direk soyunma odasına gitti mesela. Oyuncular kafada bazı şeyleri bitirmiş olabilir. Fb bu oyunla hiç bir takımı yenemez kalan maçlarda bu gün o kadar kötüydüler yoksa Sivas hiç bir şey oynamadı gerçekten. Biz Ads maçını kazanırsak Fb'de bu günkü oyun devam eder ve Bjk'ye de puan bırakırlar.
Bizim ADS maçı çok kritik artık, her maç kritik ama ADS çok önemli hale geldi. Biz cuma günü ADS'yi yenersek moralmen tamamen biterler bjk maçını da alamayabilirler. Allah korusun bizden puan kaybı onlara moral verir bjk maçını da öyle böyle alırlar. Her maç final artık kaldı 3 maç.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1713818847924.webp

Andre Villas-Boas 46
Bruno Lage 47
Giovanni van Bronckhorst 49
Jesse Marsch 50
Niko Kovac 52
Rui Vitoria 54
Antonio Conte 54
Laurent Blanc 58
Hansi Flick 59
Rudi Garcia 60