Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.058
- 10.542
- 2.223
Şöyleyim;
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben daha Olimpiyakos maçı olduğu günden yazmıştım. Sivas'a puan kaybedecekler diye. İnşallah haftaya Beşiktaş'ta öpecek bunları. Çok fazla stres oldular. Tabi önce biz Adana'yı yenmeliyiz.Bakma, yine maçı satacaklardı da birkaç tane onurlu yabancı oyuncu çıktı da maçı çevirdi.
Bizim ADS maçı çok kritik artık, her maç kritik ama ADS çok önemli hale geldi. Biz cuma günü ADS'yi yenersek moralmen tamamen biterler bjk maçını da alamayabilirler. Allah korusun bizden puan kaybı onlara moral verir bjk maçını da öyle böyle alırlar. Her maç final artık kaldı 3 maç.Oly maçında oyuncular feci düşmüş bu maçtan sonra bu düşüş devam etme ihtimali olabilir. Dzeko çıkarıldıktan sonra direk soyunma odasına gitti mesela. Oyuncular kafada bazı şeyleri bitirmiş olabilir. Fb bu oyunla hiç bir takımı yenemez kalan maçlarda bu gün o kadar kötüydüler yoksa Sivas hiç bir şey oynamadı gerçekten. Biz Ads maçını kazanırsak Fb'de bu günkü oyun devam eder ve Bjk'ye de puan bırakırlar.
Hemen ali başkanımı mis dönere götürün bi porsiyon gömsün kendine getirir
Seneye Mourinho > Fener olur Ekim ayında lige havlu atarlar.Andre Villas-Boas 46
Bruno Lage 47
Giovanni van Bronckhorst 49
Jesse Marsch 50
Niko Kovac 52
Rui Vitoria 54
Antonio Conte 54
Laurent Blanc 58
Hansi Flick 59
Rudi Garcia 60
Jose Mourinho 61
Rafael Benitez 64
Joachim Löw 64
Maurizio Sarri 65
@Umut Işık bosta olan teknik direktörler ve yaslari

Offf sivasta bildiğim iyi bi işkembeci var, bi de yanında mumbar söyleyeceksin ali başkanıma hüplete hüplete gömecekŞimdi tam kelle paça saati.
Diğer başlıkta da dedim; şuurlu adamın yapacağı hareket değil bu. Anlık bir şey de değil, önce adımlayıp sonra ayağını uzatıyor ki o pozisyonun gol olma ihtimali penaltıdan çok daha düşük, üzerine kırmızı kart da alması gerekirdi...