Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.406
- 16.042
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cezayı sistem vermısfb-bjk macindan önce sana yine ceza verelim.
Nerede panter. İcardinin kafa topunu Demirbay cılız şutunu içeri aldıYav he he. O şaşalı bize anlatma, bizim maçlarda panter
Ali Şaşal' ı sevmem, geçen yılki maçta gol yemek için epey çabaladığını da biliyorum ama bu golde kalecinin topu görmesi bile zor olduğu için bir şey demek haksızlık olur. Topun tesadüfen üstüne gelmesi dışında pek şansı yoktu...Puan kaybı gelince Ali şaşalım irfanın üstüne gelen şutunda yumurtlaması gözden kaçmış .Ayağıyla gelen topa degaj bile yapabilirmiş o derece üstüne gelmiş .Topun üstünden atlamış kedi kıvraklığında
Oly maçında penaltı alırken iyi, Muslera pozisyonunda penaltı alırken iyi ama şimditop auta gidiyordu, lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee yapma ya.Djiku’nun müdahalesi de livakovic’in temasi da penalti
Djiku manaj’i net bir sekilde bozuyor
Livakovic ise top ayaktan cikmis olmasina ragmen müdahalesi var,top isterse taca ciksin sonucta bir temas var ve kural geregi net penalti
VAR da yerli hakem olsaydi asla vermezdi veremezdi
Kendi sistemleri ile patladilar
Fred golünde tuttuğu köşeden yedi çift elle yükseldi sanki içeri aldı gibi geliyor tek elle yükselse çok net çıkarırdı ama çaprazdan karşı karşıya 2 tane kurtardığı pozisyon var.Ali Şaşal' ı sevmem, geçen yılki maçta gol yemek için epey çabaladığını da biliyorum ama bu golde kalecinin topu görmesi bile zor olduğu için bir şey demek haksızlık olur. Topun tesadüfen üstüne gelmesi dışında pek şansı yoktu...
Katılmıyorum. Şaşal'ın bu maçta da ciddi hatalar yaptı ama Fb ekstra kötüydü. Yediği golleri de yedekteki kalecileri tutardı en azından Trabzon maçındaki performansına göre bu yorumu yapıyorum o maçın yıldızıydı o yüzden kesilmesi bana çok tuhaf geliyor puan almalarına rağmen bunu diyorum. Bu gün Sivas puan kazanmadı Fb o kadar kötü oynadı ki kötü oynayan Sivas'a puan kaybetti ilk yarı 0 faul yaptı adamlar ya top kazanmak için basmadılar bile.Ali Şaşal' ı sevmem, geçen yılki maçta gol yemek için epey çabaladığını da biliyorum ama bu golde kalecinin topu görmesi bile zor olduğu için bir şey demek haksızlık olur. Topun tesadüfen üstüne gelmesi dışında pek şansı yoktu...
Sorun bir önceki maçın adamı olan kaleci Nikolic neden bu maçta yedeğe çekildi? Sahaya da 4 Türk'le çıktılar yani yabancı sorunu da yoktu.Fred golünde tuttuğu köşeden yedi çift elle yükseldi sanki içeri aldı gibi geliyor tek elle yükselse çok net çıkarırdı ama çaprazdan karşı karşıya 2 tane kurtardığı pozisyon var.
Yetenek seviyesi düşük bir kaleci çoğu maçta hata yapıyor.
Zaten sorun burada Bülent Uygun maçı vermek için her şeyi yaptı maç önü kadrosunda kaleci olmaması skandal hele ki iyi oynamış bir kaleciyi alması bile bunu gösteriyor.Sorun bir önceki maçın adamı olan kaleci Nikolic neden bu maçta yedeğe çekildi? Sahaya da 4 Türk'le çıktılar yani yabancı sorunu da yoktu.
Cica+ Morutan+ 5 milyon euro verelim anlaşalım. İcardi'yi müthiş yedekler birlikte de oynar. İcardi gibi Barca- İnter kariyeri de varmış. Tabi bize vermezler bir de bahsedilen paraları veremeyiz tabi birazda yüksekten uçmuşlar 8+ bonuslarla toplam 10 milyon civarına oynaya oynaya verirler. Bjk yerinde olsam takas+ para filan net alırım bu adamı gidip soru işareti bir adam alacağıma maaşı da uygun olur. Ts'de Draguş yerine bu adamı almalıydı.
Ligin en yeteneksiz 3 kalecisiFred golünde tuttuğu köşeden yedi çift elle yükseldi sanki içeri aldı gibi geliyor tek elle yükselse çok net çıkarırdı ama çaprazdan karşı karşıya 2 tane kurtardığı pozisyon var.
Yetenek seviyesi düşük bir kaleci çoğu maçta hata yapıyor.