SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

FB_IMG_1713823922825.jpg

Bir de bu ''Hücum oyuncusunu engelleyecek bir temas değil'' dalaveresini icat ettiler. Penaltı pozisyonunda topa temas edemeyen defans oyuncusunun Tete' nin ayağını sarstığı şiddetli temas oyuncuyu nasıl etkilemesin? Keza bugünkü maçta topa en az 1 m mesafede Djiku' ya rakip oyuncunun baldırına tabanla basma hakkını hangi kural veriyor da adam o temasla topa nasıl vursun?..FB-Pendik maçında ise topa vuran Badou iken, rakip oyuncunun ayağına da temas ediyor diye penaltıyı haklı göstermeye çalıştı aynı kişiler ki orada FB oyuncusunun ayağı kırılsa bile faul olmaz, faulü yapan kendisi. Bu kadar aleni çifte standart görmedim ömrümde...

Ülkedeki futbol ortamı iğrenç bir hal aldı gerçekten. Düzelme ihtimali de ufukta görünmüyor maalesef...

Son düzenleme:
Puan kaybı gelince Ali şaşalım irfanın üstüne gelen şutunda yumurtlaması gözden kaçmış .Ayağıyla gelen topa degaj bile yapabilirmiş o derece üstüne gelmiş .Topun üstünden atlamış kedi kıvraklığında

Djiku’nun müdahalesi de livakovic’in temasi da penalti

Djiku manaj’i net bir sekilde bozuyor

Livakovic ise top ayaktan cikmis olmasina ragmen müdahalesi var,top isterse taca ciksin sonucta bir temas var ve kural geregi net penalti

VAR da yerli hakem olsaydi asla vermezdi veremezdi

Kendi sistemleri ile patladilar

Puan kaybı gelince Ali şaşalım irfanın üstüne gelen şutunda yumurtlaması gözden kaçmış .Ayağıyla gelen topa degaj bile yapabilirmiş o derece üstüne gelmiş .Topun üstünden atlamış kedi kıvraklığında
Ali Şaşal' ı sevmem, geçen yılki maçta gol yemek için epey çabaladığını da biliyorum ama bu golde kalecinin topu görmesi bile zor olduğu için bir şey demek haksızlık olur. Topun tesadüfen üstüne gelmesi dışında pek şansı yoktu...

Djiku’nun müdahalesi de livakovic’in temasi da penalti

Djiku manaj’i net bir sekilde bozuyor

Livakovic ise top ayaktan cikmis olmasina ragmen müdahalesi var,top isterse taca ciksin sonucta bir temas var ve kural geregi net penalti

VAR da yerli hakem olsaydi asla vermezdi veremezdi

Kendi sistemleri ile patladilar
Oly maçında penaltı alırken iyi, Muslera pozisyonunda penaltı alırken iyi ama şimditop auta gidiyordu, lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince mee yapma ya.

Ali Şaşal' ı sevmem, geçen yılki maçta gol yemek için epey çabaladığını da biliyorum ama bu golde kalecinin topu görmesi bile zor olduğu için bir şey demek haksızlık olur. Topun tesadüfen üstüne gelmesi dışında pek şansı yoktu...
Fred golünde tuttuğu köşeden yedi çift elle yükseldi sanki içeri aldı gibi geliyor tek elle yükselse çok net çıkarırdı ama çaprazdan karşı karşıya 2 tane kurtardığı pozisyon var.

Yetenek seviyesi düşük bir kaleci çoğu maçta hata yapıyor.

Katılmıyorum. Şaşal'ın bu maçta da ciddi hatalar yaptı ama Fb ekstra kötüydü. Yediği golleri de yedekteki kalecileri tutardı en azından Trabzon maçındaki performansına göre bu yorumu yapıyorum o maçın yıldızıydı o yüzden kesilmesi bana çok tuhaf geliyor puan almalarına rağmen bunu diyorum. Bu gün Sivas puan kazanmadı Fb o kadar kötü oynadı ki kötü oynayan Sivas'a puan kaybetti ilk yarı 0 faul yaptı adamlar ya top kazanmak için basmadılar bile.

Bu arada kimse farketmedi ama 10 dakikalık ne oldu yaw maçta

Son dakikadaki penaltı pozisyonunu için ekstra 5 dk daha oynattı

Acaba 4. Hakem son dakikalardaki penaltı pozisyonunu da dahil ederek mi 10 dakika verdi

Orta hakem de bi ek 5 dk daha mı oynattı

Başka açıklaması olamaz yaw 105’te maç mı biter

Fred golünde tuttuğu köşeden yedi çift elle yükseldi sanki içeri aldı gibi geliyor tek elle yükselse çok net çıkarırdı ama çaprazdan karşı karşıya 2 tane kurtardığı pozisyon var.

Sorun bir önceki maçın adamı olan kaleci Nikolic neden bu maçta yedeğe çekildi? Sahaya da 4 Türk'le çıktılar yani yabancı sorunu da yoktu.

Sorun bir önceki maçın adamı olan kaleci Nikolic neden bu maçta yedeğe çekildi? Sahaya da 4 Türk'le çıktılar yani yabancı sorunu da yoktu.
Zaten sorun burada Bülent Uygun maçı vermek için her şeyi yaptı maç önü kadrosunda kaleci olmaması skandal hele ki iyi oynamış bir kaleciyi alması bile bunu gösteriyor.

1-1'ken yürüyen Koita'yı çıkarmadı ya da maçta hiç pres yapmayan mücadele etmeyen, pasları, ortaları, duran topları hep uzaya giden Fred'e 2 kez kayıp 2 gol yediren Bartuğ 80'de halen sahadaydı maç 1-2'ye geldi muhtemelen Bülent Uygun o an rahatlamıştır.

Sivasspor organize atak yapmadan 2 pasla penaltı kazandı 1-2 futbolcu olmasa bugün fener ter bile atmazdı.

Bunu da buraya birakalim. Oohhh ohhhh

Cica+ Morutan+ 5 milyon euro verelim anlaşalım. İcardi'yi müthiş yedekler birlikte de oynar. İcardi gibi Barca- İnter kariyeri de varmış. Tabi bize vermezler bir de bahsedilen paraları veremeyiz tabi birazda yüksekten uçmuşlar 8+ bonuslarla toplam 10 milyon civarına oynaya oynaya verirler. Bjk yerinde olsam takas+ para filan net alırım bu adamı gidip soru işareti bir adam alacağıma maaşı da uygun olur. Ts'de Draguş yerine bu adamı almalıydı.

Ligin en yeteneksiz 3 kalecisi

Alp Arda
Ali Sasal Vural
Erdem Canpolat

4 kim dersen Erce derim yüksek ihtimalle

Bugün "Djiku'nun teması Sivaslı oyuncunun vuruşunu etkileyecek seviyede değil" diyen hakem, eski hakem, yorumcu, futbolsever, seyirci, taraftar, yönetici, hangi sıfatı olursa olsun herhangi bir İNSAN ya gerizekalıdır ya da art niyetlidir. Başka açıklaması yok...

Topa vurmak için kalkmış ayağın baldırına ayak havadayken yapılan temasın EN HAFİFİ BİLE o vuruşu KESİNLİKLE TARTIŞMASIZ etkiler. Topu kale yerine auta vurmasına sebep olmuştur.

Geri
Üst Alt