SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Kuş taşa çarptı sonunda. Rakip, hakem her şey ayarlanmış iken bile yenemediler. Yoksa o bülo, mecnun ölüp bitmiştir fener yensin diye.

Trio'nun Livakovic'in müdahalesi için penaltı değil diyeceğini tahmin etmiştim, o tartışılır bir mevzu çünkü, onun müdahalesi için VAR'ın çağırması doğru değil yorumuna da katılırım. Ancak Djiku'nun müdahalesi için "hafif temas" ve "etkisiz" diyeceklerini düşünmemiştim. Onun için çağırsaydı doğru yapmış olurdu derlerdi diye düşünüyordum. Trio'ya kesinlikle maçtan sonra yayına çıkana kadar mesajlar bir şeyler gitmiş. Yoksa bu kadar da kör göze parmak aptalca konuşmazlar.

Trabzon-Samsun: Karadeniz Bölgesi
Antalya-Adana: Akdeniz Bölgesi
Sivas: Ic Anadolu Bölgesi

2'ser puan kaybi yazdilar 2 bölgede. Kayseri veya Konya'dan biri puan alarak seriyi tamamlamali.

Bu SLIGHT CONTACT da değildir. Adam gol atacakken bacağını bir santim itsen ayağın açısı 3 derece değiştirsen top kale çizgisine gidene kadar 3m yön değiştirmiş olur, o da kale yerine dışarına gitmesine sebep olur.

Bu hakemler hayatında hiç top oynamamış mı lan? Topa vuracak ayağı değil koca kramponla o baldır derisi içeri gömülecek şekilde dokunmayı, serçe parmağınla hafifçe itsen top ayağa tam oturmayıp hafif yana gitse bile bitti gitti pozisyon. Adamın zaten topu kaleye sokacak dar bir açısı var kaleciden dolayı. Yönü de pozisyon gereği yana dönük ve diğer köşeye vuramaz. Solak da değil. Orada 30cm bir aralığı var oyuncunun kaleye vuracağı. Arkadan çıt dokun herif zaten dar açısı varken düzgün vuramasın. Sonra adı SLIGHT CONTACT. Hadi oradan...

uzatmalarda fenerli topçular

images

Bu SLIGHT CONTACT da değildir. Adam gol atacakken bacağını bir santim itsen ayağın açısı 3 derece değiştirsen top kale çizgisine gidene kadar 3m yön değiştirmiş olur, o da kale yerine dışarına gitmesine sebep olur.

Bu hakemler hayatında hiç top oynamamış mı lan? Topa vuracak ayağı değil koca kramponla o baldır derisi içeri gömülecek şekilde dokunmayı, serçe parmağınla hafifçe itsen top ayağa tam oturmayıp hafif yana gitse bile bitti gitti pozisyon. Adamın zaten topu kaleye sokacak dar bir açısı var kaleciden dolayı. Yönü de pozisyon gereği yana dönük ve diğer köşeye vuramaz. Solak da değil. Orada 30cm bir aralığı var oyuncunun kaleye vuracağı. Arkadan çıt dokun herif zaten dar açısı varken düzgün vuramasın. Sonra adı SLIGHT CONTACT. Hadi oradan...
hayatımda gördüğüm en net penaltılardan biri djikunun yaptığı

nasıl ona değil de livaya çağırdılar çok ilginç

2'ser puan kaybi yazdilar 2 bölgede. Kayseri veya Konya'dan biri puan alarak seriyi tamamlamali.
Antalya‘yi Alanya olarak düzeltelim.

Üstelik bizi de kat Marmara Bölgesi olarak. BJK de orayi tamamlasin :D

Bence net kırmızı kart ayrıca. Ha onun bile yoruma açık demeyelim de yoruma ARALIK diyelim bir tarafı var. Djiku topa uzanmaya çalıştı ama işte çok uzaktı yetişemedi falan dersin, yemem, inanmam, zorlama bulurum ama sonuçta yorum yorumdur derim.

Ancak penaltı değil diyen futbolun f'sinden anlamayan ve üstüne gerizekalı biridir (sadece biri yetmez) ya da art niyetli bir operasyoncudur.

hayatımda gördüğüm en net penaltılardan biri djikunun yaptığı

nasıl ona değil de livaya çağırdılar çok ilginç
Var'da konuşmaları merak ediyorum. Alman hakem bence iki kontak noktayı ve darbeyi de gösterdi ama Djiku'ya verse kırmızı vermesi gerekecekti topla alakası olmadığı yada sarı kartı varsa 2.sarıdan atılacağı vb. için sanki o yüzden diğerine verdi gibi düşünüyorum ben.

gs: marmara bölgesi'ni neden yazmadın coğrafyahan :/

Son düzenleme:
Tete'nin Antalya maçındaki pozisyonuna SLIGHT CONTACT'i hadi bir yere kadar anlarım. Orada topu dürtmüş, yapacağını yapmış, ondan sonra hafifçe bir ayağa vurma var ama Tete düşmese devam etse eder mesela, kendini atmasa yani, topa vuruşunu da etkilememiş. Bak orada Tete'yi etkilemedi SLIGHT CONTACT yorumuna okeyim eğer FIFA falan öyle diyorsa...

Ama eğer "etki" önemliyse sen şut atmak için kalkmış ayağa arkadan öyle nasıl dokunursun arkadaş? Sivaslı oyuncu ayak içiyle (ayak içinin ortasıyla) tık diye köşeye bırakacakken, ayak içinin topuk kısmıyla vuruyor, top dışarı gidiyor ve bunu Djiku'nun teması dolayısıyla değil kendi kendine yapıyor öyle mi? Defolun gidin lan...

Trio biraz da yabancı VAR hakemine çakmak için böyle konuşmuş bence. Oooh nasılsa hata olursa yabancı VAR'a çakmış olacağız, vurun abalıya moduna girmişler.

Hani yerli teknik direktöre yapılamayan eleştirilerin, saldırıların yabancı td'lere çok rahat yapılması ve abartılması gibi...

Bünyamin Gezer tek doğru konuşan olmuş bu pozisyon için gördüğüm kadarıyla...

Tete'nin Antalya maçındaki pozisyonuna SLIGHT CONTACT'i hadi bir yere kadar anlarım. Orada topu dürtmüş, yapacağını yapmış, ondan sonra hafifçe bir ayağa vurma var ama Tete düşmese devam etse eder mesela, kendini atmasa yani, topa vuruşunu da etkilememiş. Bak orada Tete'yi etkilemedi SLIGHT CONTACT yorumuna okeyim eğer FIFA falan öyle diyorsa...

Ama eğer "etki" önemliyse sen şut atmak için kalkmış ayağa arkadan öyle nasıl dokunursun arkadaş? Sivaslı oyuncu ayak içiyle (ayak içinin ortasıyla) tık diye köşeye bırakacakken, ayak içinin topuk kısmıyla vuruyor, top dışarı gidiyor ve bunu Djiku'nun teması dolayısıyla değil kendi kendine yapıyor öyle mi? Defolun gidin lan...
Oly maçında penaltı aldılar ya. Osai topa vurmuş daha sonra takım arkadaşı auta atmıştı. Topa vurduktan sonra rakip defans Osai'nin ayağına vurdu hakem penaltı verdi. Kendilerini kazanınca penaltı rakip kazanınca değil hadisinler oradan ya. Djiku'nun pozisyonu kartlık penaltı zira Djiku'nun topla alakası da yok direk adamın vuruşunu bozmak için baldırına buruyor, Oly maçındaki penaltıya bakınca Livakovic pozisyonu da penaltıdır yani 2 penaltı var tek pozisyonda. Bu pozisyonda penaltı değil diyen Aziz Yıldırım dediği gibi " pavalı köpekler" dir.

Geri
Üst Alt