SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Tete'nin Antalya maçındaki pozisyonuna SLIGHT CONTACT'i hadi bir yere kadar anlarım. Orada topu dürtmüş, yapacağını yapmış, ondan sonra hafifçe bir ayağa vurma var ama Tete düşmese devam etse eder mesela, kendini atmasa yani, topa vuruşunu da etkilememiş. Bak orada Tete'yi etkilemedi SLIGHT CONTACT yorumuna okeyim eğer FIFA falan öyle diyorsa...

Ama eğer "etki" önemliyse sen şut atmak için kalkmış ayağa arkadan öyle nasıl dokunursun arkadaş? Sivaslı oyuncu ayak içiyle (ayak içinin ortasıyla) tık diye köşeye bırakacakken, ayak içinin topuk kısmıyla vuruyor, top dışarı gidiyor ve bunu Djiku'nun teması dolayısıyla değil kendi kendine yapıyor öyle mi? Defolun gidin lan...
Like verdim ama ikinci paragraf için...

Tete' nin pozisyonu olabilecek en net penaltıdır. Adam topu ayağının üstüyle tokatlayıp önüne indiriyor, belki devamında gol ya da asist yapacak, kim bilir? Defans oyuncusu ise topu uzaklaştırmak için can havliyle ayağını savuruyor, zamanlamayı tutturabilse muhtemelen o top minare boyu dikilir ve Muslera' ya kadar giderdi. Geç kalınca top yerine Tete' nin ayağına şiddetli bir darbe vurduğu, Tete' nin ayağının titreşip savrulmasından net şekilde anlaşılıyor. Youtube daki videoyu tekrar izlemeni öneririm, bulmaya üşendim şimdi. O darbeyi alan futbolcu çok istese, milyon dolarlar da versen ayakta kalamaz...

Ya kaliteleri bu kadar

Bu sene Fb'ye çelme takan ekip sayısı bir elin parmağını geçmiyor

Bir zahmet hak ettikleri saygıyı gösterelim derim
yok benim laflarım zaten 4 tanesine takımın tamamına değil

ali şaşal - sol açıkları ve bartuğ - 4üncünün adını hatırlamıyorum.

Çok pis mağdur algısı yaratacaklar. Hakemler önümüzdeki maçlarda sözde dengelemek için bizi biçmeye kalkabilir.
kendi ayaklarına sıktılar resmen.
hiçbir türk hakemi dünkü penaltıyı vermeye cesaret edemeyeceği gibi, maç berabereyken son saniyelerdeki penaltı bekledikleri o pozisyonlardan birinede kesin penaltı çalarlardı..
ben bu kadar gerizekalı bir camia görmedim, içlerinde kafası çalışan tek adam mehmet demirkol. yabancı var hakeme şiddetle karşı çıkmıştı geçen hafta.

bizim yönetimden en büyük beklentim, federasyonun bu kararından vazgeçmemesi yönünde baskı yapmalarıdır. kesinlikle yabancı var hakemi uygulaması devam etmelidir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La bunlar ülkeyi toplu psikoza sokmaya çalışıyor.
Ciku resmen Sivaslının baldırına arkadan vuruyor tabaniyla.
Neyi tartışıyorlar, neyi iddia ediyorlar? Kendilerine bu pozisyon olsa ve çalınmasa asıl o zaman koparacakları yaygarayı görürdük.
Ne rezil, ne antipatik, ne alaturka bir camia bunlar ya resmen mide bulandırıyor

valla realitede çoktan olması gereken bir sonuç bir şekilde çıktı

belkide ne sivasın - ne bülentin ne ali koçun ne ismailin - ne fener takımının ya da taraftarının - ne hakemin aklında bu yoktu ama bir şekilde çıktı.

4 günde 200 dakikadan fazla maç yaptılar. Moral bozukluğu cabası. Bjk galibiyeti yakın kartallar yüksek olmasa da orta irtifada uçar
Htalks lol2.jpeg
Htalks lol.jpeg

sanırım uçamayanlarıda var yav

Ligin 2.yarısında Hatayspor maçı dışında rahat kazandıkları tek maç yok.

Biz ligin 2.yarısında vites artırıp tam 7 maçı rahat şekilde kazandık.

Puan farkının daha yeni 4'e çıkmış olması ligin kalitesinden ziyade hakemlerin verdiği skandal kararlardan dolayı. Sahada oyun olarak dev gibi görünmeyen bir takımı büyüttükçe büyüttüler ama bir Olympiakos penaltıyla dağıttıktan sonra foyaları ortaya çıktı.

Ligin 2.yarısında Hatayspor maçı dışında rahat kazandıkları tek maç yok.

Biz ligin 2.yarısında vites artırıp tam 7 maçı rahat şekilde kazandık.

Puan farkının daha yeni 4'e çıkmış olması ligin kalitesinden ziyade hakemlerin verdiği skandal kararlardır. Sahada oyun olarak dev gibi görünmeyen bir takımı büyüttükçe büyüttüler ama bir Olympiakos penaltıyla dağıttıktan sonra foyaları ortaya çıktı.
Benim taga bu maçın arslanlar arslanı cesur yürek brandın adını da eklermisin
onur listesine bir nişan daha yakışır

Şikeden hapis yatan tekni direktör bozuntusu çok üzgün şimdi seyrettim hakemlerden özellikle var daki hakemden neden penaltı verdirdiği için şikayetçi

Geri
Üst Alt