Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.229
- 25.570
- 3.183
Ekli dosyayı görüntüle 240955
uzatmada penaltı kazanan takımın TD sinin suratına bakıyorsunuz ...nerdeyse AĞLAYACAK istemsiz işler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 240955
uzatmada penaltı kazanan takımın TD sinin suratına bakıyorsunuz ...nerdeyse AĞLAYACAK istemsiz işler.
üstün alman teknolojisi adaleti sağladıpenaltıyı nasıl vermişler 90+da şikebahçe aleyhinde?
kim derdi ki şikebahçem kendi silahıyla vurulacak
Olypiakos 3-1 e gelen penaltı da top oyundan cıkıyor öyle kayıp düsürüyor kazma osayiyi baska bir örnekAyrıca top auta gitse de farketmiyor boş atmasın irfan. Muslera fener maçında oyuncuya girmeden oyuncu gelip musleraya girdi penaltı verildi bu ligde.
Sie it
uykum geldi yatacaktım maç skorunu görünce böyle oldumYa nerden çıktı bu beraberlik, ne güzel film maratonu yapıyordum şimdi işin yoksa twitter, antu takip et![]()

Hazırlıksız yakalandım puan kaybını beklemiyordum
EvetFB puan kaybedecek
Yıllardır verilir bu penaltı. O kadar net bir penaltıKurallara göre söke söke penaltı. Bence çok saçma, Osayi’ye Atina’da verilirken de demiştim ama kural kuraldır.
Türk hakemlerin tıpası yemezdi, yabancı hakem diye şov yangını yapanların bir tarafında patladı.