SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Yabancı hakem olsun mu olsun
var daki yabancı olsun mu olsun.
Alın size yabancı var.
Maçlarıda bizzat yabancı hakemler yönetse varya bunlar değil şampiyonluk ilk beşe girsin ufaklığı kesip kedilere atmazsan insan değilim.

Ali Koç talimat verdi, bu maçta berabere kalıp rakibi rehavete sokup şampiyonluğa yürüyelim.

bak%C4%B1%C5%9F-b%C3%BClent-uygun.gif

Dünyanın en rezil camiası inşallah adam gibi gelirler ben tarihi fark bekliyorum barışı icardiyi durduracak adam yok bunlarda

Ziyech in livayı patates çuvalı gibi sağdan sola fırlatacağı maç olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olypiakos 3-1 e gelen penaltı da top oyundan cıkıyor öyle kayıp düsürüyor kazma osayiyi baska bir örnek
Ben onu hep unuttum birde orada pozisyon daha alakasız yerde oluyor. Bunun gibi tehlike de yok. Top belki direkten dönecek adam koşacak gidecek.
Bir kede adam topa ilk temas yüzünden vuramıyor dışarı atıyor ikincisinde de adamın ayağına gelip giriyor musun ? Giriyorsun.

Bu kadar mal topluluk görmedim ben. 2 hafta arayla aynı pozisyonun copy-paste yaşadık, öne geçeceğiz diye bizimki iptal oldu fark azalır diye yediğimiz iptal olmadı. Hayatın hiç bir döneminde bunlar kadar ağlamadık.

Rezil herifler salın futbolun yakasını.

sıgır sürüleri manajın kaleciyle karşı karşıya kacırdıgı pozisyonda djikunun tekmesi penaltı degilmi onu konusan yok

Ziyech in livayı patates çuvalı gibi sağdan sola fırlatacağı maç olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle uzaktan yiyor o çöp ziyech o işin kralını yapıyor ilk yarı barış zaha kerem yorup ikinci yarı ziyechi bi salacaksın üstlerine sağdan soldan çakacak

Geri
Üst Alt