SL 23/24 H:33 | Sivasspor 2-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Yapı dedikleri oluşum kim abi ? Kim sikecilerin sampiyonlugunu engellemeye calisiyor ? Siyaset,tff,mhk,tahkim,pfdk,medya hepsi bunlarin elinde.Aciklasinlar su yapiyi artik.Biktim bunlarin yalan ve iftiralarini dinlemekten.Iskembeden atıyolar hep birlikte.Biz bu yalnizlikda,haksizliklara ragmen sampiyon oluyoruz surekli dusunun artk ne kadar buyuk kulubuz.
Ben her zaman söylüyorum bunlar adalet değil ayrıcalık bekliyorlar ben şahsen istemem ama bunlar kadar bizi kollasalar çoktan Avrupadan iki kupa daha indirmiştik kollamalarını beklemiyorum ama gölgede etmesinler pislik yapmasınlar yeterli

Ya ben fb maçına şampiyon çıkmak istemiyorum sonra bizimkiler işi dalgaya vuruyo (Cinas yaptım burada bi tek @Onur Üründül anlar) sonra 3 atıp yolluyoz. Biraz ciddiyet

Daha fazla katlanamıyorum bunlara ben allah aileleri sabır versin

Hahahaha ulan nasil koydular size , en güzellinde bu sefer penalti ile puan kaybetmeleri oldu simdi bir defol git buradan

Utanmadan bide Galatasaray 15 puan aldı diyolar hakemle ulan şerefsizler apo kerime yok yere kırmızı kart çıkarmıştı bu hakemler icardiye montajla ceza aldırttınız adi karaktersizler

Bu arada millet maçtan önce Sivas'a çok atıp tutmuştu helal olsun adamlara.
Not maçı izlemedim

Sivas ekstra bir şey yapmadı diğerleri gibi kolay bırakmadılar sadece ki bu bile yetti.

Hakem GS Üni demi eğitim görmüş !

İyi baksınlar Dursun Özbek, Erden Timur ile akraba da olabilir bu yabancı var )))))))

Geri
Üst Alt