⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

maç öncesi paylaşımlarında, idman fotolarında vs zaha'yı hiç göremedim. son maç süre de almamıştı. okan hocanın isim vermeden "egolarımızı bir kenara bırakıp, şampiyonluğa odaklanmalıyız" açıklamaları falan... sanırım kendisinin ipi çekildi.

maç öncesi paylaşımlarında, idman fotolarında vs zaha'yı hiç göremedim. son maç süre de almamıştı. okan hocanın isim vermeden"egolarımızı bir kenara bırakıp, şampiyonluğa odaklanmalıyız" açıklamaları falan... sanırım kendisinin ipi çekildi.

dünkü antröman fotolarında var wilf

maç öncesi paylaşımlarında, idman fotolarında vs zaha'yı hiç göremedim. son maç süre de almamıştı. okan hocanın isim vermeden "egolarımızı bir kenara bırakıp, şampiyonluğa odaklanmalıyız" açıklamaları falan... sanırım kendisinin ipi çekildi.
sampiyon olduktan sonra bu yabanci kadrosu dagitilacak.

Bundan sonraki haftalar kerem demirbay in performansına bağlı ilerleyecek. En kritik bölge kötü oynaması takımın oyununu tamamen etkiliyor.

Bu akşamki maçtan sonra özellikle Bahattin, Zorbay gibi bir tetikçi atanır bu maça. Son derece dikkatli olmalıyız.
giphy.webp

Yine Bahattin denen .... atanmış
İnşallah Var da adam akıllı biri olur

Hiç sıkıntı olarak görmüyorum maçı. Adana Demir çok dağınık ve ağır oynayan bir takım. Kolay geçeceğimizi düşünüyorum bu maçı. Barış Alper eğer yine sol kanat oynarsa maçın adamı olacağını düşünüyorum Atal'ın bindirmeleri iyi ama savunmada çok aksıyor.

Kışın göbeğinde Sivas'a, havalar ısınınca Adana deplasmanına gidilecek şekilde kusursuzca ayarlanmış bir fikstür olmuş.

105 puan hedefi çok daha motive edici bir olay hem futbolcular için tarihe geçme fırsatı olacak doğru hedef budur fenerle 4 puan var rahatız dememek gerekiyor.

Geri
Üst Alt