⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

maç öncesi paylaşımlarında, idman fotolarında vs zaha'yı hiç göremedim. son maç süre de almamıştı. okan hocanın isim vermeden "egolarımızı bir kenara bırakıp, şampiyonluğa odaklanmalıyız" açıklamaları falan... sanırım kendisinin ipi çekildi.
:sneaky:

Hoca Pendikspor maçından önce Zaha konusunda üstü kapalı söylemişti 37 yaşındaki Mertens formayı kapıp son aylarda takımın en iyisi oluyorsa Zaha'da dönüp kendine bakacak ben oynamak istiyorum diyip rakiplerin sağ bekini milli takım oyuncusu yapmayacaktı.

Trabzonspor maçında iyi oynadı formayı kaptı İstanbulspor maçında yokları oynadı formayı kaptırdı sonradan girdiği Kasımpaşa maçında iyi iş yaptı ama Hatayspor maçında yokları oynadı hoca her zaman şans verdi kendi değerlendiremedi.

Ama ilk 11'e geldiğinde ben oynamak istiyorum neden oynamıyorum yok öyle dünya forma adaleti denen bir şey var Messi gelse bile bu takımda kötüyse oynayamaz.

Sanchez - Abdülkerim iyi ikili oldu deniyordu geldiğimiz noktada stopere yazılan ilk isim Nelsson oluyor çünkü forma adaleti var.

Sakatlık filan vardır belki hoca Zaha gibi bir adamı son düzlükte kesmez

Sakatlık olayı bence pek doğru değil. Son düzlükte ne zaman ne yapacağı belli olmayan Zaha'ya çok ihtiyaç vardı ama forma savaşı vermektense küsmeyi tercih edene diyecek birşey yok. Hele şampiyonluğa bu kadar yakınken.

Oliveira bile demek ki özrünü dilemiş hatasını kabul etmiş uzun zaman sonra kadroya dahil olmuş iyi kötü oynar tartışılır en azından kalan sürede surat yapmaz.

Wifi yi epl de hiç izlememiş olanlar bence hiç eleştiri olayına girmesin karakter olarak en sağlam adamlardan biridir
Oyun içinse bu adamın kanat özelliği bitti artık Zaha iş yapsın istiyorsan forvete yakın oymatacaksin bukadar basit yoksa güle güle diyelim yazık etmeyelim

hangi yayımcı wilf gidecek diyodu

hangi yayımcı wilf gidecek diyodu
Kalacak diyen yoktu ki. sezon sonu gidecek deniyordu zaten hatta devre arası gitmemesi bile işte o dönemki zaten yapılan Boey satışı TS performansı falan ile oldu. Sezon sonu bir talibi çıkar kendisi de gider. Ha para kazanır mıyız 3-4 bir şey yoksa direk bedelsiz mi olur onu da şartlar gösterir. Ben imza parasını alırız diye düşünüyorum Arap olursa 4-5 civarı Pl olursa 2 civarına gider.

Geri
Üst Alt