Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.757
- 7.292
- 1.743
Zaha kafilede yok. Bir sikinti oldugu belliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç öncesi paylaşımlarında, idman fotolarında vs zaha'yı hiç göremedim. son maç süre de almamıştı. okan hocanın isim vermeden "egolarımızı bir kenara bırakıp, şampiyonluğa odaklanmalıyız" açıklamaları falan... sanırım kendisinin ipi çekildi.
105 puan hedefi çok daha motive edici bir olay hem futbolcular için tarihe geçme fırsatı olacak doğru hedef budur fenerle 4 puan var rahatız dememek gerekiyor.
Bu noktaya kadar geldik bundan sonra daha fazla motive oluruz az kaldı az herkesin hayali gerçek olacak.Çocukken hayalim 102 puanla sampiyon olmaktı, yani 34 maçın hepsi kazanmak. Galiba olucak![]()
Hafta sonu Konyasporun Sivas deplasmanından puan(lar) alacağını düşünmekteyim.
Kutlamalara şimdiden başlamaya ne dersin :d
Kalacak diyen yoktu ki. sezon sonu gidecek deniyordu zaten hatta devre arası gitmemesi bile işte o dönemki zaten yapılan Boey satışı TS performansı falan ile oldu. Sezon sonu bir talibi çıkar kendisi de gider. Ha para kazanır mıyız 3-4 bir şey yoksa direk bedelsiz mi olur onu da şartlar gösterir. Ben imza parasını alırız diye düşünüyorum Arap olursa 4-5 civarı Pl olursa 2 civarına gider.hangi yayımcı wilf gidecek diyodu
Oliveira kamp kadrosuna alınmış Zaha kadroda yok.