⚽ SL 23/24 H:34 | Adana Demirspor 0-3 Galatasaray | MS | 26 Nisan

Nando
Kaan Victor Abülkerim Derrick
Lucas KDB
Hakim Dries Barış
Mauro

Benim fikrim Lucas'ın partnerinin Berkan olması yönünde ama bozulacağını düşünmüyorum kadronun.

Lucas ve Berkan çok kısır ve ince işleri yapamayan bir ortasaha olur ama daha dinamikte olabilir doğru. Kerem’in gözükmese de oyunu rahatlatan bir pas kabiliyeti var üstüne de skor tehdidi. Ne Lucas ne de Berkan yanına yaklaşamaz. Sergio burada elimizi daralttı maalesef.

Fenerbahçe maçından daha zor olacağını düşündüğüm bir maç. Kazanırsak lig sonuna kadar tüm maçları kazanırız

adana demir'de maaş ödeme sorunları ciddi boyuttaymış. Başkan zaten kaçtı

sezon sonu ciddi problemler çıkacak bu sene kurtaracaklar bir şekilde

maça gelirsek adana demir savunması bomba. Her an hata yapabilir. Kazanırız bu maçı

Bu arada fiyatların bu şekilde olması daha iyi fenerli taraftarla dolacağına imkanı olan taraftarlarımız bileti alır maça gelir en azından 1000 TL rakip takım maçı için vermezler.

Samsunspor maçından sonra kaptanları çıkıp konuşmuş.

Semih Güler: "2-3 aydır zor şartlar altındayız, kimse bilmiyor. Futbolculara ve personele teşekkür ediyorum kimsenin kafası rahat değil olumsuzluklar çözülmeli büyük sıkıntı var Adana Demirspor bunu hak etmiyor."

Aylar önce yazmıştım, sezon sonuna kadar tüm maçları kazanarak bir daha kırılması çok güç bir rekor galibiyet serisi ile şampiyon olacağız diye. Galiba Beşiktaş maçı bile daha oynanmamıştı. Neyse ki takım beni yanıltmadan ilerliyor.

Puan kaybı beklemiyorum. 3 puan ala ala şampiyon olacağız.

baduo yok ortasahalarında o yüzden rahatız

Samsunspor maçından sonra kaptanları çıkıp konuşmuş.

Semih Güler: "2-3 aydır zor şartlar altındayız, kimse bilmiyor. Futbolculara ve personele teşekkür ediyorum kimsenin kafası rahat değil olumsuzluklar çözülmeli büyük sıkıntı var Adana Demirspor bunu hak etmiyor."

Kurban olurum size bunları yaşatanlar utansın.

Maça çıkmayın evladım gözlerinden öpüyorum

Bu çifte standart baydı artık anadolu kulüplerindeki

Alanyaspor maçında da benzer bir tablo vardı fener maçına göre bilet fiyatları çok fazlaydı ama böyle olunca bize karşı olan takım taraftarları stada gitmekten vazgeçiyor Alanya tarafında bizim gollerden sonra sevinen tonla taraftarımız vardı.

Pahalı olunca rakip takım taraftarlarının maça o kadar fazla ilgi göstermiyorlar ucuz olursa bu sefer ev sahibi için ekstra destek oluyor Adana tarafında bizim taraftarımız yine staddaki yerini alır.

Geri
Üst Alt