SL 23/24 H:34 | Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş | MS | 27 Nisan

MS

• Kullanılan toplam oy
    86
  • Anket kapatılmış .
İkinci yarı chemberlain alıp muci yada gedsonu çıkarırsa Beşiktaş ortak olur maça aksi takdirde bir halt olmaz

Bu arada, Musrati için o kadar bonservis vermek, üstelik satmak istesen geri dönüşü olmayacak bir isme.

İnanılmaz büyük bir hata ya.

Keşke necip yeseymiş kırmızıyı… bize karşı bilenip kariyer maçını oynamıştı tinerci

Bir de bunların kuru gürültüsünü çekemeyeceğim de ondan. Rakibinden daha fazla nefret ediyorum bir de. Zaten olan olmuş biten bitmiş.
Yav bunlar olan penaltiyida ağlıyorlar. Her türlü ağlayacaklar zaten. Şu maç yanlislikla 1 1 bitsin. Geçen hafta moralimizi bozdular o yüzden berabere kaldık derler

Fenerin en garanti maçı bu maçtı zerre ümidim yoktu zaten. Yalnız bu fener Konya 'dan mümkün değil puan alamaz inanılmaz kötüler.

bjk kaptanı Necip golden sonra bile ofsaytta takılmaya devam ederek takım arkadaşlarını çıldırttı

Şuna faul çalıp da kart vermemek nedir mesela ya

Aynı şeyi düşündüm var ya
Yani dirseği gördüm diyorsun ama kart vermiyorsun
fenerli olsan iyi lan ben habire geçireyim böylr dersin
rakip olsan ohooo bunlar dövüyor hoca müsaade ediyor, sakatlanmadan etliye sütlüye karışmadan bitireyim şu maçı dersin
Sonra da Aoouuvvvv gener uçuyor kaçıyor
Çoğu maçları böyle bunların

Pendik’in, Alanya’nın hatta Kasımpaşa veya Sivas’ın çeyreği kadar varlık gösteremedi Beşiktaş sahada

Yanlış duymuyorsam devre arasında Kadıköy'de FAA çalıyor.

Aynı şeyi düşündüm var ya
Yani dirseği gördüm diyorsun ama kart vermiyorsun
fenerli olsan iyi lan ben habire geçireyim böylr dersin
rakip olsan ohooo bunlar dövüyor hoca müsaade ediyor, sakatlanmadan etliye sütlüye karışmadan bitireyim şu maçı dersin
Sonra da Aoouuvvvv gener uçuyor kaçıyor
Çoğu maçları böyle bunların
Anadolu takımına karşı neyse ama Bjk şu şekil ezilmeyi kabul ediyorsa bize bir şey demek düşmez. O Bjk'nin bileceği iş tasmayla gezdirilmekten keyif alıyorlarsa

Fb rezalet ama bjk onlardanda rezalet bugun iddasi olan bir anadolu takimi olsaydi fb den puan alirdi

Al Musrati Ver Musrati yani tamamen tek yalı iki yaka muhabbeti hatta bunlar aynı holdingin çocukları. Resmen tiyatro izliyoruz.

Geri
Üst Alt