- 18 Mayıs 2011
- 22.138
- 12.037
- 1.873
Haydi olm alın şu maçı alın....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yok abi anlamıyorum. Haftaya olaki yenildin konya maçına beraberlik yetmiyor mu ? 4 puanda fenere yenildiğinde konya beraberliği de yetmiyor6 puanla 4 puan arasında fark yok. haftaya sanchez oynasın
Ne alaka ne alaka işte ülkedeki futbol mantığı. Bu isteBurdan şampiyonluk veremez, terim Okan guardiola fark etmez
Bunu ben kazandığımız kaç maç sonunda yazdım hatırlamıyorum. Rulet oynuyoruz diye. Ayağa pasla çıkan takımlar bizi haşamat etti hep ama atamadılar ayrı mesele.Kesinlikle çok riskli oynuyoruz, bunu Karagümrük cezalandırdi maç da bitebilirdi, adana maçında da dünya kadar pozisyon verdik, sanki geride olan biziz de risk alarak oynuyoruz, bizim ön taraf zaten fiziksel olarak bitik adamlardan kurulu, demirbay zaten fizik 0, sürekli atak yiyiyoruz
ya ben haftayaki derbi için dedim hocam. yoksa dediğin doğruNasil yok abi anlamıyorum. Haftaya olaki yenildin konya maçına beraberlik yetmiyor mu ? 4 puanda fenere yenildiğinde konya beraberliği de yetmiyor