⚽ SL 23/24 H:36 | Karagümrük 2-3 Galatasaray | MS | 12 Mayıs

MS

• Kullanılan toplam oy
    90
  • Anket kapatılmış .
Bizim kaç maçtır zayıf karnımız apo ve köhn ama millet dikkat etmedi kazandığımız için. Köhn zerre savunma yapmayı bilmiyor üstüne apo da kötü olunca orası her maç otoban

Kesinlikle çok riskli oynuyoruz, bunu Karagümrük cezalandırdi maç da bitebilirdi, adana maçında da dünya kadar pozisyon verdik, sanki geride olan biziz de risk alarak oynuyoruz, bizim ön taraf zaten fiziksel olarak bitik adamlardan kurulu, demirbay zaten fizik 0, sürekli atak yiyiyoruz
Bunu ben kazandığımız kaç maç sonunda yazdım hatırlamıyorum. Rulet oynuyoruz diye. Ayağa pasla çıkan takımlar bizi haşamat etti hep ama atamadılar ayrı mesele.

Fener zaten kazanmış, şu dakikadan sonra aptal aptal risk alarak oynamayız umarım. Kazansak da bir halt değişmeyecek, ama kaybedersek bir de fener bizi yenerse bitti gitti. Kapanıp kontra arama zamani

Sıkıntılı maç. Bizimkilerde neden zaten her türlü alırız maçı havası var anlamış değilim. Ya alamazsan? Ya 2. golü yersen nolacak? Taraftarın kalbi sıkışıyo burda bizim topçular mahalle maçı rahatlığında.

Geri
Üst Alt