Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.553
- 70.971
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni tebrik ederim ben son dakikaları stresten izleyemedim bile..Maç 2-2 olduktan sonra bile maçı kazanacağımızı biliyoruz. Öyle bir takımız.
Bence haftalardır orası koridor oluyordu ama nelson muslera gollere engel oldu. Çok büyük sıkıntı var apo ve köhn tarafında. Köhn savunması rezalet bir topçu olduğunu belli etti ,apo da sakatlık sonrası çok geriye gitti bu sezon
Köhn çok yumuşak bir topçuymuş. ikili mücadelelerde,sahipsiz toplarda hep rakibine yeniliyor. Birebir savunması rezalet karşısındaki rakibi rahatça geçip içeri çeviriyor topu. Bizim ligde bile böyleyse avrupa çuvalla gol yedirirBek dedigin nagatomo gibi olacak,kene gibi yapisacak
Arkadaşlar niye gülüyorsunuz ölmemi bekleyenler var diye anlıyorum forumda2-2 olduktan sonra bembeyaz olmuşum eşim diyor ölüyorsun sandım
Köhn çok yumuşak bir topçuymuş. ikili mücadelelerde,sahipsiz toplarda hep rakibine yeniliyor. Birebir savunması rezalet karşısındaki rakibi rahatça geçip içeri çeviriyor topu. Bizim ligde bile böyleyse avrupa çuvalla gol yedirir