⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1716137940618.webp

Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve torreira'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.

Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile ön alan baskısı ile bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.

Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?

70e kadar atamazsak ben mağlubiyet bekliyorum. Taraftar bok gibi takımı gerdi, takım da hazır deil gibi zaten ikisi bir araya gelince rezalet bişey izliyoruz

Arkadaş 0-0'a şampiyonuz istediğin kadar takımı ateşle hepsi bunun farkında bitsin ve şampiyon olalım diye düşünüyor hepsi yolun sonu artık. şu takıma haksızlık etmeyin hemde daha koca bir 45 var.

Tribünler dahil forumda dahil sanki bu şampiyonluk maçı değil sanki fb değilde biz gururumuz için çıktık sahaya. Şampiyon olacağız ya.

Abdülkerim olmadan gerçekten geriden çıkma konusunda çok zorlanıyoruz, senelerdir sol ayaklı sol stoperin oyunu geriden başlatmasına öyle bir alışmışız ki Davinson olunca orda olmuyor ki Davinson da top kullanma konusunda sağ stoper oynarken çok başarılı bir stoper
Davinson’un teknigi Apo’dan eksik degil fazlasi var.

Hakem rakibe kırmızı vermiş olmasına rağmen bize vrdiği saçma sarılar yüzünden gergin ve tedbirli oynuyoruz. Demirbay ve icardi gözünüzü seveyim oynayın lan biraz. Bak biraz atak olgunlşsa osayi denen it de kırmızı yer barışın önünde...
Mertens sarısı doğru bence kasıt olmasa da müdahale sert. Ama osayi nin sarısını atladı Barış ın pozisyonunda. Barış ın sarısına bişey demem ikisine de vermeyebilirdi. Onun dışında zaten her zamanki gibi ota boka çalan bi A.K. var.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan ayhan cok kötü topcu uzaklaştırırken bile tehlikeli yere atıyor

Bu ne la bugüne mi sectiniz bu oyunu. Stoperlerine kirmiziyi veremedi sonra ikinci harekette mecbur kaldi. Birde presi en iyi yapabilen mertense mac basinda sacma sariyi verdi, uyanik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt