⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılması güç bir performans var, en kötü kadrolarla dahi bu takımın fb'ye bu derece üstünlük verdiğini hatırlamıyorum. 10 kişiyle dahi üstünlüğü vermedikleri gibi her an korku yaşatıyorlar, bunun adı resmen skandal. Şu gün belki 1 saat sonra şampiyonluk çıkacak bu maçtan ama sorgulanması gereken çok şey var. Gerek takım gerek Okan Buruk adına. Futbolda duygusallığın yer almadığına ikna olmak için harika bir ders maçı oluyor. Icardi, Ziyech, Mertens, Demirbay gibi isimlerle 1 sezon daha yürümek kolay olmayacak, bu maç bunu fazlasıyla gösterdi. Daha detaylara girilecek zamanlar gelecek elbet ama şu gün artık tek dileğim buradan şampiyonluğa götürecek puanın gelmesi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener 10 kişi kalana kadar topla çıkamadık
Zaten direktif verilmiş muslera uzun oyna diye
10 kişi kaldıktan sonra da ilerde hiçbir varyasyon yapamadık
Üstüne bir de bir sürü atak yedik, bir tane %99 kaçırdılar 10 kişiyken
Kusura bakmayın ama burada taktik olarak sorun var bence
Ha ona rağmen şampiyonluk maçında oyunculardan da daha dikkatli ve iyi oyun beklerdim

Yine ilk yarıyı çöpe attık.
Adamların oyununa geldik.
Mert Hakan korner kullanıyor işte, geriyor, atmayın şu yabancı maddeleri, mal mısınız abi siz?
Oyun sürekli duruyor.
Adam zaten 1 tane suyun peşinde. Atmayın şunu.

Koşan adamları sahaya sürersek gol buluruz teknigin oynanmasina musade edilen bir maç degil 15 dk falan oynatmadı surekli durdurmalar sacma sapan fauller ile

Zaten bu hakemi bunun için atadılar. Faulü fener yapıyor ama biz yapmışız gibi fener lehine veriliyor pozisyon.
Sonda ziyech e mert hakan faul yaptı dediği de saçmalık bi fauldu. Ondan önce Ziyech e aynı pozisyonda iki kere faul yapılanı da vermedi. Bu hakem futbol u bilmiyor çok net abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech ferdiyi gecemez gücü yok cıkmalı

Kerem girmeli

Bu kötü oyunun izahı yok bence rezalet ötesi oynuyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ruyamda gorsem inanmazdim. Sezonun en rezil futbolunu bu maca saklamisiz. Aferin size. Taraftara ayri takima ayri lanet ettim. Ruzgar tersine donmeli. Bu mac boyle bitmeyecek. Kendinize gelin lan.

Davinson’un teknigi Apo’dan eksik degil fazlasi var.
Tekniğiyle hızıyla ligdeki herhangi bir stopere göre çok çok daha dolu Davinson, zaten ligimizdeki stoperlerin hiçbirisinin çıkamayacağı seviyelere çıkmış bir stoper adam

Ama tam performansı sol stoperde değil bence sağ stoperde veriyor Davinson, Abdülkerim bu kadar formsuz olmasaydı sol stoperde Abdülkerim sağ stoperde Nelsson veya Davinson oynadığı zaman daha dengeli oluyor takımımız topu kullanma konusunda

Daha doğrusu oyun alışkanlığı bu yönde, sol stoper topu aldığında oyunu sol tarafa doğru açmasına alışkın bizim takım, sağ ayaklı bir oyuncu oynayıp merkeze doğru oynayınca o plan bozuluyor

Hafta başından beri pohpohlamalar mhy denen şerefsize prim vermemiz Kerem demirbay sayesinde maça konsantre olamıyoruz

kaana cok kızamıyorum adamın oynaması gereken yer ortasaha iken biz sag bek almadıgımız ıcın mecbur oyntıyoruz

Takımı eleştiren arkadaşlara söylüyorum. Sadece ilk yarıda 5-6 tane gereksiz pozisyonda hücumumuzun durdurulmasını saydım. En önemli özelliğimiz ön alan baskısında kaptığımız toplarda ve torreira'nın hırsı barış'ın gücü resmen sindirildi.

Şu maçta takıma tek bir laf bile etmem çünkü en kötü maçlarımızda bile Önalan baskısı ve bir şekilde golü atıp maçı almayı bildik.

Şimdi söyleyin bana bu maçta böyle bir şey mümkün mü topu kaptığın anda faul çalınıyor. En önemli özelliğin ön alan baskısını kullanarak nasıl gol atacaksın?
Geç bu isleri 23 dakika on kişi takıma tek sut atamadın 3 tanede gol pozisyonu verdin sebep hakem dersen fenerlilerin kumpas söyleminden farkı kalmaz top oynayacaksın top sağdan yükleniceksin oldan yükleniceksin sut atacaksin rakibi boğucaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt