⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye bu takımda çok kişi değişmeli. Gidip birde barışı göndermeyin bu takımdan. Bu takımın güçlenmesi lazim.

Mertens ziyech iyi oyuncular ama bunlara güvenip yola çıkılmaz. Mertens kalıyorsa Ziyech gidebilir. Gol atsada fikrim değişmeyecek. Üstüne birde barışı gonderirseniz Avrupa'da bir başarı beklemiyorum

Demirbay cikmali berkan girmeli 60 a kadar ziyech bole oynarsa cikip zaha yada akturkoglu girmeli

Kale arkası kombineli ua değil mi? Ne zenginleri, kimseden çıt yok. Arda kardeşler 2 küfür yese kendine gelecek, gidip boş herif mhy ile uğraşıyoruz.

Mertens çıkmalı hem sarı kartı var hem oyunda yok

1000034756.webp

Arkadaşlar gidip Premier League izleyip izleyip sonra gelip burada takıma sövmeyin. Vallahi ya. Yani biraz yaşadığınız ülkeye, ülkenin futboluna, iklimine dahil olun. Biraz gerçekçi olun ya.

Şu maçta futbol oynanmasını bekleyenler var hala.

Arkadaş 0-0'a şampiyonuz istediğin kadar takımı ateşle hepsi bunun farkında bitsin ve şampiyon olalım diye düşünüyor hepsi yolun sonu artık. şu takıma haksızlık etmeyin hemde daha koca bir 45 var.

Tribünler dahil forumda dahil sanki bu şampiyonluk maçı değil sanki fb değilde biz gururumuz için çıktık sahaya. Şampiyon olacağız ya.

iyide hocam adamlar 10 kişi - 1 tane MHY denen adam bir şeyler yapıyor sahada taraftar delirtiyor.. üzerine suratları bir karış takım iki top yapamayınca normal yani eleştirmek. (yerin dibine batıranları demiyorum tabi)

1 tane şut var oda barışın kafası... bahsettiğin stresteyse takım nasıl CL ya da Avrupa maçında önemli maçları oynayacak bu takım ?

ayıca ben hala hala maç böyle igttikçe hakemin bir kararı her şeyin içine edebilir. 1 golden sonra dökülecekler zaten - onun stresi bu. normal taraftarda bu.

Kaan’ın orta saha oynarken rakip defans arkasına attığı güzel pasları Demirbay dan göremiyoruz.

Her tarafa çarşaf çarşaf konsantrasyon yazdık da bırak takımı taraftar bile konsantre olamamış.
Mhy’nin tüm ilk yarıyı sabote etmesini izledik seyirciyle birlikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt