⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu maçta bizim taraftan hakem konuşan da gidip soğuk su içsin yani. Saçma faul/kart kararları oldu tabi ama kötü hakem olduğu için oldu. Çatır çutur 22. dakikada gri pozisyonda (umut veren atak açısından gri, yoksa sertlik açısından sarı değil zaten) çatırt diye 2. sarı kartla 10 kişi bırakmış rakibi hakem. Üstelik bizimkilerin hafif ayağa basmalarına kart çıkarmama yorumu yapmışken. Hala hakem demek falan aptalca...
O pozisyonda faul varsa sarı doğru. Ama pozisyon faul olmayabilir ben çok emin olamadım faul olduğuna.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali iyiki Süper Kupaya cikmayip takimin moralinin icine etmis. Yoksa bunlar bu maca bizimle esit gelip gelecek hafta sampiyon olurdu.
Yahu o gerçekten Ali Cabbar'ın tarihi hatası. Geriden geliyorsun belki deplasmanda yeneceksin ki yendin işte. O maçta bize ters gelecek bir sonuçta dağılabilirdik ivme onlara geçebilirdi. Çok büyük salaklık maaça çıkmamak.

önemli minik ama çok önemli bir nokta var.

şimdi haftaya şampiyon oluruz dert değil.

ama bu adamlar istanbulsporu yenince takımına sahip çıkacak - kısaca DELİRMEYECEK..

belkide seçimlerinin sonucunu bile değiştirecek şu maç - hatta belki bizimkisini bile...

minnacık kar tanesi çığa dönüşür böyle ortamlarda.

aynen bu sekilde devam ederlerse seneye de sampiyon oluruz biz

mhy zaten artik takimda kaldi bence

ins ali koc secilir ve ismail ile uzatir

iste o zaman cok hayirli bir maglubiyet olur bu mac benim icin

Bu arada şu dalga geçen koreografi saçmalıklarına artık bir son verilmesi lazım

Sadece futbolda değil ben hayatımda hiçbir alanda karşısındaki ile alay edip dalga geçip
mutlu olan ne bir insan gördüm ne de topluluk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçmiş olsun. Çok moralimiz bozuldu doğrudur. Bu kadar kötü oyunun bahanesi ve açıklaması olamaz. Gol zaten tam kaderin cilvesiyle ayarlanmış tuptuhaf bi gol. Muslera ıskalayacak, Köhn saçmalayacak ve top fblinin tam önüne düşecek. Tam olarak böyle oldu. Olayın sıcağıyla panik, son maç telaşı, aşırı öfke vesayre yaşanacak ve yarından sonraki günün sabahında hepsi geçecek. Geçmişi bırak, önüne bak. Konyaspor maçını ilk yarıdan 2-0 yap arkana yaslan. Ha olmadı mı? Şampiyonluk mu gitti? Yapacak bişey yok, sağlık olsun de önüne bak. Stres sağlığın en büyük düşmanıdır. Oyuncularımıza güvenip son maçı bekleyelim.
Gol öyle tesadüf bir gol değildi. Bizim evde herkes anladı golü yiyeceğimiz. Bir türlü uzaklaştıramadık. Taç taç korner korner. 10 kişi takıma üst üste aptal gibi duran toplar verirsen yersin.

Adamlar 2006 rövanşı için takımı ve camiayı gerip ortamı hazırlayacak sonucu aldılar. Bizim yönetim ve teknik heyete bunu iyi yönetmek düşüyor artık. Sakin kalmak, gerilmemek önemli ama diğer yandan da kazanmak için her şeyi yapacağını belli eden bir takım çıkmalı sahaya... Konya'da da aynı kafayla "nasılsa bir şekilde beraberliği alırız" kafasıyla oynarsak yine sıkıntı yaşarız. Öyle laylaylom geçmez yani...

O unutulmaz 2006 şampiyonluğumuzda 1 kaç hafta önce fenerden 4 yemiştik hemde bizi öyle böyle yenmemislerdi ezmişlerdi resmen.
Ama hep o şampiyonluk hatırlanır, o yüzden şampiyonsundur geri kalanın hiç bir önemi yok

O sezon fb futbol tarihinin en büyük 3 rezilliğinden biri denizli faciası oldu kimsenin 4-0i konuşmaması normal ..Geriden gelip şampiyon olmakla evinde şampiyonluk kutlayacakken gt gibi kalmak ayrı şeyler

Her ne kadar morelim asiri bozuk olsada haftaya alacagimiz bir sampiyonlukla bugunu unutabilirim.Hic umrumda olmaz maglubiyet yeter ki sampiyon olalim. Cok onemli bizim icin.Beraberligin bile yettigi yerde bugun yaptigimiz gibi rakibi hafife almayalim.Rahat gececegimiz bir takim.Stres yapmadan oyunumuza odaklanalim yeter.

Bu arada şu dalga geçen koreografi saçmalıklarına artık bir son verilmesi lazım

Sadece futbolda değil ben hayatımda hiçbir alanda karşısındaki ile alay edip dalga geçip
mutlu olan ne bir insan gördüm ne de topluluk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

son bjk macindaki cok güzeldi

bu resmen cöptü

19 mayis adina bir sey yapilmaliydi

Fenerbahce takımı tam bir kontra takımı oynamaya çalışmak yerine geride bekleyip geçiş oynadıkları zaman etkili ayakları var o yüzden deplasman da mağlubiyetleri yok

Okan sıfır maç analizi yapmış biz ikinci bölgede bekleseydik hiç bir halt yapamaz yüklenir golü yerler di

Neyse artık Konya maçına çıkıp ilk yarıda 2-0 yapıp sonucu almalıyız eğer burdan şampiyonluğu verirsek bu tramva gelecek yılları da etkiler olmuş rakibi de diriliriz

Degistirecekse degistirsin, Arda Kardesleri bu maca kabul eden, tum sezon sike yaptiniz, devam mesaji verdi.

Bize Federasyona sozu gecen bir yonetim lazim, adil yonetim saglayabilecek.

MHK’nin %70inin Fenerli olmasina goz yummayacak. Adamlar sezonun yarisinda sike yaptilar biz de nasilsa kazaniyoruz diye seyrettik.
bu dediğinde haklısın ama bu maçın vardığı yer bu değil.

arda kardeşler her fırsat bulduğu an onlara fual falan verdi ama döndü laf yememk için herifleri dk 20de 10 kişide bıraktı. o yüzden tamamen şu maç özelinde "hakem" diyemeyiz - ben diyemem.

Önce Konya'nın fenere attığı son dk golü iptal oldu şimdi de 75 dk 10 kişi oynayan fenere yenildik ..

İlmek ilmek senaryo oluşuyor resmen Allah göstermesin bu maç herkese ders olmalı

Adamlar 2006 rövanşı için takımı ve camiayı gerip ortamı hazırlayacak sonucu aldılar. Bizim yönetim ve teknik heyete bunu iyi yönetmek düşüyor artık. Sakin kalmak, gerilmemek önemli ama diğer yandan da kazanmak için her şeyi yapacağını belli eden bir takım çıkmalı sahaya... Konya'da da aynı kafayla "nasılsa bir şekilde beraberliği alırız" kafasıyla oynarsak yine sıkıntı yaşarız. Öyle laylaylom geçmez yani...

Ve takım şu izlenimi maalesef verdi...

Ola ki bir türlü atamadık 0-0 gitti maç... Eğer bu hafta psikolojik olarak iyi hazırlanmazsak belli ki gerileceğiz... Hele Konya yine öyle böyle 1-0 öne geçti diyelim. Eller ayaklar çok pis dolanır gibi duruyor bu takımın. Hatta Okan da bugünkü gibi üst üste panik oyuncu değişiklikleri yaparsa hepten yani...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt