⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
42 yaşındayım hayatımda böyle bir rezillik yaşamadım.Takım, taraftar, hoca hangisi daha rezil karar veremedim. Yazıklar olsun size şu şerefsizleri sevindirdiniz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 51 yaşındayım ben de görmedim kardeşim.
Şampiyon olacağız orası kesin ama hançer gibi saplandı şu maç bize.

Haftaya cok degisik mac olacak iki takimada beraberlik yetiyor ama beraberlige cikan takim uzulecek insallah galibiyet icin cikariz. Ben hayatimda beraberlige cikipta sonuc alan takim gormedim varsada cok nadirdir

Sabaha kadar oynasak gol atamayacağız maç oldu şu maç zehir ettiniz şampiyonluğu.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 puan farkla çıkılmasa, hele FB galibiyetle öne geçiyor olsa maçın senaryosu aynı olmazdı. Daha iyi oynardık. Onlar da daha gergin çıkardı, bu kadar rahat kafada çıkamazlardı. Ha sonuç ne olurdu o başka mevzu...
Hocam rahatlık la ne alakası var adamlar mücadele etti koştular biz mücadele bile etmedik mücadele esip yenilsek inan koymazdı adamlar 10 kişiyle bizi ezdiler fred muazzam top oynadi

ismail ile uzatir
imkansız üstad yav- ama ali koç seçimi kazanmış olabilir gerçekten bu maç sayesinde.

baya baya sanki şamp kutlaması gibi turluyorlar şu an içlerinde patlamış 10 yıldır - bide yalan yok KAPAK niyetinde bi maç oldu bizim açımızdan - tüm kurtlarını döküyorlar şu an.

Konyaya 1 puan yetiyor mu, evet. Bize yetiyor mu, evet. Konya risk alıp bizi yenmeye çalışır ise, yenilme ihtimali daha mı yüksek, evet. Bekleyelim görelim maçı.
Iki tarafa beraberlik yetiyormu, yetiyor. Ozaman mactan önce anlasacagin, kimse kimseyi üzmeyecek diye. Hele bu hakemler varken her iki tarafa hata yapabilirler, daha cokta bize karsi. Iste bu yüzden ve bu hakemlere karsi Cordoba anlasmasini yapabilirsin. Kimse neden oynamadiniz etmediniz diye karisamaz. Iki takimin cikarina sonucta.

6 puan farkla çıkılmasa, hele FB galibiyetle öne geçiyor olsa maçın senaryosu aynı olmazdı. Daha iyi oynardık. Onlar da daha gergin çıkardı, bu kadar rahat kafada çıkamazlardı. Ha sonuç ne olurdu o başka mevzu...
şu dediğin çok vahim bir durum ama yav.

Bu arada, Okan hoca ve yönetim taraftarın eleştirisini ensesinde hissetmesi güzel. Galatasaray'ı Galatasaray yapan eleştiri kültürü, burada rahatlık sadece başarı ile sağlanır. Başarı yoksa Galatasaray ağır gelir.

Konya berabere kalmak için kilit yapacak

Korkutucu olan bir anlık hata ile son dakikalarda yersek asla çıkaramayız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın ama ben yaşım gereği biliyorum. Dk 90 1-0 geride olsak uzatmada atıp şampiyon olacağız Allahın izniyle. Çünkü lanetlenmiş bir camia fener.

Üzülerek söylüyorum ki şikeciler 9 kişi kalsaydı bile bugün eksik oynuyormuş gibi gözükmezdi öyle kötüydük

İstek mucadele galip geldi. Bizim Karagumruk maclarini izleyen takim defomuzu gorur. Gordulerde. Adam adama basildiginda temasli oyunda pas yapamiyoruz. Tek pasla hizli cikman lazim arkaya top asirtman lazim ki blogu one ceken takim zorlansin. Biz baskiyi gorunce yan pas geri pas yapiyoruz kaleci topu dikiyor ileri.

ulan o değil 7 yıl sonra yenilmişiz

seneye de yenilmezdik muhtemelen

Biz 2 yıldır skor koruma oyununu oynayamıypruz
50 kere yazdık çizdik burda
Oynamaya kalktığımızda atak üstüne atak yiyoruz
Kritik maçların hepsinde böyle oldu

Şuna eminim haftaya şampiyon olalım bunların tüm heyecanı bitecek, bize ilk maçta verdikleri berabetliğe ve kaybettikleti puanlara bakıp kahrolacaklar. 1 hafta eğlensinler. Şampiyon olalım yeter ki olacağız burdan şampiyonluk vermeyiz.

Konya maçı ilk yarı almamız lazım yetecek skoru. 2. Yarıya kalırsa stresleniriz

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konyaya 1 puan yetiyor mu, evet. Bize yetiyor mu, evet. Konya risk alıp bizi yenmeye çalışır ise, yenilme ihtimali daha mı yüksek, evet. Bekleyelim görelim maçı.

90 dakika 0-0 gitse bile bir anlık hata ile saçma sapan bir gol yersek mahvoluruz

Eğer azıcık şampiyonluk istiyorsak ilk yarıdan fişi çekecek oyunu oynamalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt