Her maçı kaybet ama bu maçı kaybetme! Bu maç özür, bahane, mazeret kabul edebileceğim bir maç değildi.
Hani kazanamıyorsun anlarım o zaman kaybetme. Bana ve benim canım kulübüme beka sorunu, terörist, riyakar, sahtekar diyen bir sözde başkana sahip, kendisi hakem iteklemeleri ile buraya kadar gelebilmişken algı manipülasyonu yapıp "Galatasaray kollandığı için şampiyon olamıyorum" diye algı oluşturan şu eşekbahçe denen haysiyetsiz şerefsiz oluşuma karşı bir Galatasaray taraftarı olarak onur maçı gurur maçı hesaplaşma maçı olarak gördüğüm ve buna göre bir oyun ve skor beklediğim maçta hem skor hem oyun olarak bana bu utancı bu kepazeliği yaşatan takıma ait ama hoca ama futbolcu ama yönetici kimseyi çok uzun bir süre bir daha görmek istemiyorum.
Neymiş 99 puan toplamış. Al o 99 puanı şimdi...... neyse. Bana göre şampiyonluğu verdiler. Ha Konya'dan puan çıkarırsın şampiyonluğu matematiksel olarak ilan edersin, kupayı alırsın olabilir. Belki şampiyonluğu vermediniz ama şampiyonluğun ruhunu verdiniz hatta dilimin ucuna geliyor sattınız diyeceğim ama demek istemiyorum, öyle bir şeye ihtimal de vermek istemiyorum. Maçı satan takım 2 gol yer bir tane de şike belli olmasın golü atar öyle maçı satar. Bizimkiler 10 kişi takıma karşı 80 dakika şut çekemedi ki doğal olarak gol de atamadı zaten.
Konya maçı da zerre umurumda değil. Şu maçta oynamayan takım o maçta da oynamasın hiç gerek yok ki umurumda da değil zaten. Bir çuval inciri berbat ettiniz. Sizin ben yapacağınız işi ............im.