⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın başından sonuna kadar maçın hakimi 10 kişi kalsada fenerdi.

Yazıklar olsun ki buraya kadar getirip sezonun pastası olan maçta en berbat en boktan maçını oynamayı başardılar.

Şampiyon olsan ne olur insanların içindeki hevesi öldürdün bugün 100 bin talep oldu maça, maçın son düdüğüyle birlikte insanların o hayal kırıklığını çok net gördüm.

Ne yapmak istedigimiz net olmayan bir maca ciktik. Beraberlik mi istedik, kazanmayi mi? Arada kalinca boyle sacma gol ile kaybediyorsun. Aslinda yapilacak cok basitti; ikinci yarida full gaz verip deli gibi galibiyet kovalamakti. Cunku goruyorsun, oyunu sakin tutamiyorsun. Onu yapmaktansa, arada kaldik ve tarih boyunca hep oldugu gibi sacma bir maglubiyet aldik.

Futbolcularin performansindan ziyade mental olarak hic hazirlanmamis bir ekip vardi. Bu performanslarina da yansidi. Resmen iki pas yapmayip sut cekmeden maci bitirdik. Bunun aciklamasi kalite ile ya da bireysel performans ile olamaz. Okan hoca icin de iyi ders oldu, Konya macinda ne reaksyon gosterecegi cok kritik, hem bu sezon icin hem de gelecek sezonlar icin.

Okan maça takımı hazırlayamadı, oyunu okuyamadı. Taraftarlar biletlerini seyircilere sattı tamam bunların hepsi bahane olabilir ama 90. dakikada taca çıkan topa koşup hemen oyunu başlatma isteği dahi olmayan oyunculara ne demeli?
Okan mı dedi şut atmayın Okan mı dedi her ikili mücadelede yere yapışın maalesef bugün bazı oyuncuların 1 yılda inşa ettikleri kredi yerle bir oldu, haftaya kötü bir şey olursa İcardi dahil adları Galatasaray ile yan yana anılmaz hale gelebilir, aman diyorum.

Sokuk bir gol yiyerek yenildik
Selçuk Şahin
Ziegler
vs
Fenerbahçe bizi şu minvalde en az 10 kere yenmiştir. Yani bunlara karşı maçı koruyayım hücum yapmayayım düşüncelerine girdiğimiz tüm maçlarda saçma bir gol yemişliğimiz vardır. Bugün takımda gereksiz bir rehavet ve rahatlık oluştu haliyle böyle bir mağlubiyete zemin hazırladık ama bu maçı derhal unutmalıyız hala şampiyonluğa çok yakınız sadece sakin kalmalıyız.

Fenerbahçe’nin yıllardır yaşadığı duyguları ilk defa yaşıyorum, ağırmış, bunlar iyi dayanmış. Son maçta şampiyonluğu verirsek heralde çok uzun süre kendime gelemem

bakın maç bitti yöneticilerden başkana hepsi anında topukladı kimse yok ortalıkta,rakibin başkanı ise bizim stada geliyor

Baskanindan hocasina taraftarindan oyunculara herkes rehavetteydi kac gundur. Kendine guven baskadir karsidakinden cok iyiyim deyip ipin ucunu kacirmak baskadir. Bugun derin Gs muhabbetleri pelerinli adamlar yaptiklari hareketlere ben sevinemedim acikcasi.

Biz cok zor zamanlardan gectik geldik bu donemlere. Az cile cekmedik. Nasil geldigimizi unutmadan haftaya gerekirse kafa goz girecekler topa bahanesi yok. Taraftar her zaman kendinden veriyor. Zamanindan parasindan yeri geliyor ailesinden. Futbolcu kendini cok rahatta hissederse gevsiyor. İtalyada kimse bu kadar rahat olamaz mucadelede eksiklik gorulurse tesislere girer taraftar futbolcularda basini one eger dinler.

Canımız saolsun oydu buydu şuydu herkes aynı şeyleri yazıyor zaten. Haftaya şampiyonluğu alıp son gülen olacağız!!
öyle olsa bile - bugünkü maç uçurumdan aşağı düşüp kaosa kapılacak camaiyı birleştirici oldu.

o kötü oldu işte. Aziz yıldırım bile üzülmüş olabilir.

Her maçı kaybet ama bu maçı kaybetme! Bu maç özür, bahane, mazeret kabul edebileceğim bir maç değildi.

Hani kazanamıyorsun anlarım o zaman kaybetme. Bana ve benim canım kulübüme beka sorunu, terörist, riyakar, sahtekar diyen bir sözde başkana sahip, kendisi hakem iteklemeleri ile buraya kadar gelebilmişken algı manipülasyonu yapıp "Galatasaray kollandığı için şampiyon olamıyorum" diye algı oluşturan şu eşekbahçe denen haysiyetsiz şerefsiz oluşuma karşı bir Galatasaray taraftarı olarak onur maçı gurur maçı hesaplaşma maçı olarak gördüğüm ve buna göre bir oyun ve skor beklediğim maçta hem skor hem oyun olarak bana bu utancı bu kepazeliği yaşatan takıma ait ama hoca ama futbolcu ama yönetici kimseyi çok uzun bir süre bir daha görmek istemiyorum.

Neymiş 99 puan toplamış. Al o 99 puanı şimdi...... neyse. Bana göre şampiyonluğu verdiler. Ha Konya'dan puan çıkarırsın şampiyonluğu matematiksel olarak ilan edersin, kupayı alırsın olabilir. Belki şampiyonluğu vermediniz ama şampiyonluğun ruhunu verdiniz hatta dilimin ucuna geliyor sattınız diyeceğim ama demek istemiyorum, öyle bir şeye ihtimal de vermek istemiyorum. Maçı satan takım 2 gol yer bir tane de şike belli olmasın golü atar öyle maçı satar. Bizimkiler 10 kişi takıma karşı 80 dakika şut çekemedi ki doğal olarak gol de atamadı zaten.

Konya maçı da zerre umurumda değil. Şu maçta oynamayan takım o maçta da oynamasın hiç gerek yok ki umurumda da değil zaten. Bir çuval inciri berbat ettiniz. Sizin ben yapacağınız işi ............im.

Bunlar niye sahaya geri ciktilar? Sampiyon mu oldular? Ne kadar kopyaci ne kadar ezik bir guruh

İkinci yarıya değişiklik yapmadan çıkınca yenileceğiniz anladım. Çünkü bu defa karşımızda bilenmiş bi takım vardı. Alanya ya da Karagümrük falan yoktu.
Aynı hataları daha önce de defalarca yaptı ama cezalandırılmadı. Tek fark buydu.
Asla gözümde büyük hoca olamadı Okan buruk.
Beşiktaş deplasmanında bile 10 kişi kalan rakibe bir sürü pozisyon verdik adamlar atamadı. Kasımpaşa maçı da aynı şkilde. O gün rakipler şanssızdı. Biz yine iyi değildik.
Oyunu kontrol altına alamıyor. Rakibi kitleyemiyor. Yorulan ya da gününde olmayan oyuncuyu göremiyor.

*İki tesellim var, bu takım Ziyech, Demirbay , Mertens gibi fiziksel olarak hazır olmayan isimlerle yol yürüyemez, bu zamana kadar gelmesi büyük işti.
*İkincisi ise 6 puan önde olmasaydık "bu kadro Süper Final'in rövanşını verip şampiyonluk kutlattırırmış Fener'e içerde. Resmen direkten dönmüşüz. Şimdi cambaz gibi ip üstünde Konya'dan iki takımın da işine gelecek beraberlik sonucunu almakta iş. Kendimizi yaz transfer dönemine atalım bir güvenli bir şekilde.

bakın maç bitti yöneticilerden başkana hepsi anında topukladı kimse yok ortalıkta,rakibin başkanı ise bizim stada geliyor
Metin Öztürkten yöneticilik beklemek komik - ilk günden beri dediğim şey.

ali koç'un stada gelmesine bri şey denemez - normal böyle bir maç sonrası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt