M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
İsim de verirsen belki onlar da bir csvap vermek ister sana.Forumda 6 aydır görmediğim isimleri görüyorum. Mesaj atmak için yenilgiyi mi bekliyordunuz?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İsim de verirsen belki onlar da bir csvap vermek ister sana.Forumda 6 aydır görmediğim isimleri görüyorum. Mesaj atmak için yenilgiyi mi bekliyordunuz?
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav bu hakem bu maca verilirmiydi? Bu macta bile yapacagini yapti. Yok biz iyi kötü oynamisiz hepsi fasa fiso. Golden önce bile barisa faul var onu vermeyip faulü obür tarafa tasidi. Goldede musleraya faul var. Bi kaleciye 6 pasda öyle müdahlede bulunamasin. Biz rakibere karsi degil sampiyonlugu hakemlere karsi oynuyoruz ilk basta da bu hakem geliyor.
Nereye kaybediyolar yaw? Herifler kume dusmus daha ligin ilk yarisinda, baskanlari fenerin fedaisi gibi federasyona saldiriyoOlaki biz Konya'ya yenilsek dahi onlar İstanbul a puan verir, yine şampiyon oluruz.. o konuda rahatim.. oyunun sonunda şampiyon hatırlanir her zaman.. ilk defa yenilmedik bu kansizlara sorun değil.. beni en çok üzen şey 500 600 Euro verip maça giden renktaslar..
Nesine üzüldün tam olarak?Olaki biz Konya'ya yenilsek dahi onlar İstanbul a puan verir, yine şampiyon oluruz.. o konuda rahatim.. oyunun sonunda şampiyon hatırlanir her zaman.. ilk defa yenilmedik bu kansizlara sorun değil.. beni en çok üzen şey 500 600 Euro verip maça giden renktaslar..
doğru unutmuşum..Nasıl yedi yıldır yav üstat? Daha iki sezon önce Belmaslı leş sezonda yenilmiştik bu köpeklere.
Onlar bilir kendileriniİsim de verirsen belki onlar da bir csvap vermek ister sana.