⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav bu hakem bu maca verilirmiydi? Bu macta bile yapacagini yapti. Yok biz iyi kötü oynamisiz hepsi fasa fiso. Golden önce bile barisa faul var onu vermeyip faulü obür tarafa tasidi. Goldede musleraya faul var. Bi kaleciye 6 pasda öyle müdahlede bulunamasin. Biz rakibere karsi degil sampiyonlugu hakemlere karsi oynuyoruz ilk basta da bu hakem geliyor.

Anlatamıyoruz... Adam daha ilk dkkdan dokunana foul verdi. Atakları kesti. Öyle böyle değil fena bozdu takımı. Burası Türkiye hakemler korkak 3-5 toplu küfür etse taraftar zaten şirazesi kayacak hakemin. Yok onlarda gitti mhy denilen amigonun oyununa çanak tuttu... Neyse haftaya kupayı alalımda şu rezillik çabuk unutulsun bari

Olaki biz Konya'ya yenilsek dahi onlar İstanbul a puan verir, yine şampiyon oluruz.. o konuda rahatim.. oyunun sonunda şampiyon hatırlanir her zaman.. ilk defa yenilmedik bu kansizlara sorun değil.. beni en çok üzen şey 500 600 Euro verip maça giden renktaslar..
Nereye kaybediyolar yaw? Herifler kume dusmus daha ligin ilk yarisinda, baskanlari fenerin fedaisi gibi federasyona saldiriyo

Olaki biz Konya'ya yenilsek dahi onlar İstanbul a puan verir, yine şampiyon oluruz.. o konuda rahatim.. oyunun sonunda şampiyon hatırlanir her zaman.. ilk defa yenilmedik bu kansizlara sorun değil.. beni en çok üzen şey 500 600 Euro verip maça giden renktaslar..
Nesine üzüldün tam olarak?

2. yarı kaç tane basit pası kontrol edemediğimizi, kaç tane basit pası çok kötü attığımızı bir hatırlayın. Onların hepsi "ya biz soğuk kanlı pas yapacaktık, oyunu soğutacaktık, olmuyor bi türlü" psikolojisinin yerleşmesinden kaynaklanıyor.

Ömrümde ilk defa şampiyon olursak sevinmiycem. Benim için bir onur maçıydı onurumuzu ayaklar altına aldıran sahada yürüyen umursamaz tavırlar sergileyen takımı alkışlamam ben. Yönetimide tebrik ederim 10 gündür seçim muhabbetine konsantrasyonun içinden geçtiler camiada. Bence burdan şampiyonluğuda veririz ayrıca herkese sevgiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada Ziyech'li 11'in mücadele gücünün düştüğü de belliydi. Böyle bir derbiye Ziyech'li çıkmamak lazımdı. Daha dirileştirmek lazımdı 11'i... Ama işte takım içi dengeler, adam bozulmasın, gücenmesin şu bu... Hem kenarda efektif bir hamle oyuncun olurdu... Son dakikalarda Ziyech şişirirdi hiç değilse en kötü senaryoda bile topları...

Bu hakemlere karsi gercekten konyayla anlasmaya gidecen. Senmisin bana bu oyunu yapan diyip yapacan bunu bu düzene ve bu hakemlere karsi, heleki bugünkü gibi olan hakemlere karsi. Kim karisabilir berabere kalmana?

Vay anasını şampiyon olursak falan diyoruz ya işe bak. Geçen hafta bu saatlerde ne konuşuyorduk şuan ne konuşuyoruz. Bu 1 hafta geçmez abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocanın da değişiklikleri gerçekten rezalet otesiydi. Ya hocam, mert denen herif çıkmış oyundan. Diğerleri tribunu germiyor. Sen ne diye orta sahayı boşaltıp berkani sol bek falan yapıyorsun. Dizilişi en fazla üçlü defans olarak bırak ama bütün takimi çorba yaptın. Golden sonra tam tamına 25 dakikamız vardı ve hiç bir şey yapamadık sayende.

Nedir bu saçma macera arayislari.

İkinci yarı başında Demirbay kesin çıkar dedim ama hoca golü yiyene kadar almadı oyundan akıl alır gibi değildi. Maalesef Kerem haftalardır bu şekilde oynuyor gelecek haftada 11 başlarsa yuh derim. Kaanı oynat Berkanı oynat mümkün değil ama 5 li defans çık Torreira-Mertens yap ama Keremi oynatma. Kaç haftadır Muslera topu alsa hızlı hücum şansı olsa elleriyle sakın işareti yapıyor. Yetmiyorsa nefesin oynama arkadaş. Çok doldum Kereme umarım haftaya oynamaz.

Gelen o kadar seyirciye yazık oldu yani beraberliğin yettiği maçta bu kadar kötü oynanmaz bir zibidinin hareketleriyle gerilen ortam takıma da sirayet etti malesef haftaya beraberlik yetmeseydi sıkıntı büyük olurdu ama beraberlik yeteceğinden şampiyon oluruz Konya da hurra saldırmaz onlara da beraberlik yetiyor hem iyi takım değiller 10 kişi kayseriyi yenemediler biz bugünü unutup önceki maçlar gibi oynayalım rahat kazanırız

Taraftar olarak bu maçı bir an önce unutmak gerek evet ezeli rakibe sahanda yenilmek hoş değil ama unutmayalım ki biz fb değiliz bizim için şampiyonluk önemli onlar varsın sevinsin rakiplerini yendikleri için neticede şampiyonluk önemli sağda solda vıyaklayacak kuş sürülerine aldırmadan Konyada bu işi bitirip 24 ü kutlayacağız inşallah

Futbolcular kadar aldığı parayı haketmeyen meslek yoktur. Maça çıkıyorsun ve mücadele etmiyorsun. Kafa kafaya oynarsın atamazsın bir şekilse yenilirsin anlarım da tonla para alıp sahada yürüyemezsin.

Canımız saolsun oydu buydu şuydu herkes aynı şeyleri yazıyor zaten. Haftaya şampiyonluğu alıp son gülen olacağız!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt