⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahtan calisiyordum maca bakadim, neyse insAllah gelecek hafta sampiyonuz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Top oyna top. Bırak hakemi. Top oyna. Rakip 10 kişi! Dakika 22!
Top oyna!
Değişiklik yap iyi gitmiyor maç! Rakip geliyor sürekli, rakip 10 kişi be şerefsizler! Sizin ben kalıbınıza sıçayım. Burada Okan Buruk'luk bir şey dahi bulmam.

Ne oldunuz lan şampiyon mu oldunuz? Götelekler?
Top oynayın top! İsabetli şutunuz yok!

Adi herifler! Adi yönetim! Adi taraftar!

Nerede lan rahat yenerizciler? Bu maçtan neden korkuyorsunuz diyen embesiller nerede?

Siz mal mısınız oğlum, demedik mi bak 2000 e benziyor bu iş?

Şimdi git Konya'ya 5 at. Şampiyonluk kutla. Ben kutlamıyorum şampiyonluk filan.

Bu sezon oynadığımız 2 maça akıl sır erdiremedim, biri kupada elendiğimiz Karagümrük maçı diğeri de bu maç

Hani ortada konuşacak, eleştirecek ya aslında şunu şöyle yapsaydık, şu pozisyonda da böyle olmalıydı diye konuşacak bile bişey bulamıyorum resmen

Özbek ve yönetimi bugün iflas etmiştir

Bu abi kulube dava acsa sonuna kadar hakkidir. Bizim serefimizi savunuyor tek basina. Yazik icim yandi. Galatasaray sahipsiz degildir. Burasi Kocun ciftligi degil. İsimler gecicidir basari kalicidir. Haftaya sampiyon olduktan sonra insallah bunlar unutulmaz. Ahira ceviremezsiniz bu kulubu.

lan bunlar bu durumu yıllarca nasıl yaşadılar sıkıntı bir türlü geçmiyor 1 hafta var sıradaki maça içim karardı

Bunca mücadeleye bunca rekora bok sürdünüz helal olsun reziller artık konya yı 100-0 da yensek buruk bir şampiyonluk olacak

Bir de boyle maçlarda duran top çözer oyunu genelde. Gereksiz çok fazla duran top şansı verdik adamlara. O sırada da zaten bilerek yavaş kullandılar tahrik ederek tribünleri ve oyuncuların konsantrasyonu da düşmüş oldu odaklanamadılar. Bir de hakem faktörü var, fenerin golü öncesi Barış'a faul var ama ona vermiyor dönüyor bizim tarafta Köhn'ün yaptığına veriyor. Köhn'ün yaptıgı faul evet ama bu sekilde maç icinde çok pozisyonda bizi eksik yakalamalarını sağladı ince ince hakem. Bizim oyuncular da hiç itiraz vs etmediler.
Başka türlü kazanma ihtimalleri yoktu ki nelsson ve sanchez çok rahat top çeviriyorlar ya beraberlik sana yetiyor cevir sahanda dur bırak o gelsin.
Neyse yapacak bisey aptallığımız yüzünden kaybettik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt