Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.169
- 72.786
- 5.188
Adamlar hem sahada ezdi hem de kendi sahamızdan herkesi dövüp gittiler. Bunda eseri olanların abv 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakem falan konuşacak durum yok adamlar 70 dk 10 kişi kalmış biz rezil oynamaya devam ettik.
herifler önde müthiş baskı kurdu topu kaptırdıkları an 3 kişi birden bastılar biz iki pas yapamadık baskıyı kıramadık mahkum oynadık .
takım olarak dünya umrumuzda değildi . okan böyle mi hazırlamışsın takımı ? aferin sana .
haftaya da geri düşersek ne olacak ?
nerdeyse sıfır tepki verdik ?
insan o taraftardan utanırdı be .
1 hafta bile mutlu etmemeliydik bu itleri36 haftadır inlerine saklanan fenerli köpekler de bu akşam ortaya çıkmış gaza gelmeyin akıllı olun
çekilse bile ceza vermiyorlar kiOçsterwoldenin yaptığı hareket yanına kar kaldı
Kimse çekmiyodu tabi sahayı yenildik diye
Şerefsiz itoğlu it.
çekilse bile ceza vermiyorlar ki
ne yapmıştınie
icardinin yaptığının beterini yaptı
icardi 1 maç aldı bunda tahrik fln da yok
ne yaptı it?nie
ne yapmıştı
Bu sezon oynadığımız 2 maça akıl sır erdiremedim, biri kupada elendiğimiz Karagümrük maçı diğeri de bu maç
Hani ortada konuşacak, eleştirecek ya aslında şunu şöyle yapsaydık, şu pozisyonda da böyle olmalıydı diye konuşacak bile bişey bulamıyorum resmen
Maçın başında güney kale arkasına yaptığı harelet mınie
Maçın başında güney kale arkasına yaptığı harelet mı
Yedek kaleci olacak herifte çocuklara sövdü
Koreografi yasaklanmalı. Bide puşt gibi fbli topçularına karşı koreografi yapmanın aklına kim geldiyse bi daha o stada girmemeli
Özbek ve yönetimi bugün iflas etmiştir
Annemi görmeye gidemedim bugün doğum günü. Nasılsa şampiyon oluruz akşam floryaya gelcez zaten demiştimÇocuk diyor kutlamaya gidecektik, hala uyumadı, İcardi forması ile yattı. O Konya’yı yenmeden dönmeyin bu şehire.