⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakem falan konuşacak durum yok adamlar 70 dk 10 kişi kalmış biz rezil oynamaya devam ettik.
herifler önde müthiş baskı kurdu topu kaptırdıkları an 3 kişi birden bastılar biz iki pas yapamadık baskıyı kıramadık mahkum oynadık .
takım olarak dünya umrumuzda değildi . okan böyle mi hazırlamışsın takımı ? aferin sana .
haftaya da geri düşersek ne olacak ?
nerdeyse sıfır tepki verdik ?
insan o taraftardan utanırdı be .

Yahu hakemi neden konuşmayalım.10 kişi kaldılar diye sürekli bizim alehimize düdük çalmak zorumdamı.Namussuz mert denen şerefsizin karısı olmak zorundamı.
O çiku denen şerefsiz en başta kırmızı görmeliydi.ben bizim rezil oyunuda konuşurum namussuz şerefsiz hakemide konuşurum.yahu lig şimdiye çoktan bitmeliydi.Bu bazı namussuz hakemler olmasaydı.En başta bu şerefsiz arda denen it.
Kapanan takımlara karşı sanki ilk defa böyle rezil oynuyormuşuz gibi konuşmayın.Çok fazla maçta zorlandık böyle.bunların kadro anadolu takımların kadrodan iyi olunca daha fazla zorlandık.
Ben iddaa ediyorum bunlar 10 kişi kalmasaydı bizi mümkün değil yenemezlerdi.

Mert hakan gibi şerefsiz karaktersizi kaale alan adamlar,sırf bunlara yönelik kaerografi yapan taraftar küçük takım taraftarıdır.Ulan kaç şampiyonluk fark atmışsın güncel durumda 6 puan öndesin hem saha içinde hem saha dışında anlamsız gerizekalıca yapılan işler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

36 haftadır inlerine saklanan fenerli köpekler de bu akşam ortaya çıkmış gaza gelmeyin akıllı olun

Bir daha son haftalara büyük maç koyanlara boydan girerim yeter lan her sene her sene stres falan bizde insanız. Bugün şu maçı sivasla vs oynamak vardı ne güzel

Bu sezon oynadığımız 2 maça akıl sır erdiremedim, biri kupada elendiğimiz Karagümrük maçı diğeri de bu maç

Hani ortada konuşacak, eleştirecek ya aslında şunu şöyle yapsaydık, şu pozisyonda da böyle olmalıydı diye konuşacak bile bişey bulamıyorum resmen

Eleştirilecek kısım şu,
Birincisi biz bu tarz oynayan ve biraz yetenekli ayakları olan takımların hepsine karşı hep zorlandık
Çünkü takım ortada hep eksik ve her topta kontra yeme riskimiz var
Ve hocanın buna musleranın kurtarmasını beklemek dışında bir çözümü yok
Atakta da kapanan rakibe karşı bireysel yetenek dışında bir çözümü yok

İkinci olarak da yönetim, hoca, oyuncular, taraftar hiçbiri maça hazırlanmamış, herkes kutlamalara hazırlanmış
Yönetim floryanın peşinde,
hoca 10 kişiden atak üstüne atak yememize ve takım hiç varlık gösterememesine rağmen 70 dk izledi
Oyuncular ne doğru düzgün pas, ne kafa topu, ne ikili mücadele yaptı, kaleyi bulan bir şut bile yok
Taraftar yerlerini maç stratejisi bilmeyen zenginlere satmış, habire madde atıp oyunu soğuttular, golü yiyene kadar doğru düzgün ıslık, tezahürat, baskı yoktu
Tek yaptıkları mhy’nin kışkırtmalara bağırıp madde atmak oldu

Özbek ve yönetimi bugün iflas etmiştir

Bu ne abi böyle bunu şimdi görüyprum
Bu şerefsizler, mafya bozuntusu kesildiler başımıza, her gittikleri statta böyle herkese saldırıyorlar artık
Trabzonda ceza vermeyerek bunun önünü sonuna kadar açtılar
Polis yok ortada, bundan sonra böyle olacak demek ki, herkes kendi bacağından asılacak demek ki
Yakında birileri ölür bu kavgalarda, demedi demeyin
Sonra yine bu şerefsizler mağdur olur

Maçtan biraz uzaklaşayım dedim son kepazelikleri yeni gördüm.baştan sona rezalet bir akşam oldu.yenildiğimiz yetmedi bir de dayak yemişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt