⚽ SL 23/24 H:37 | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | MS | 19 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip 10 kişi kalınca bu takımın kapıldığı rehavet başka bir boyuta çıktı artık. Buradaki bjk maçında da aynısı oldu. Heriflerle az kala 10 kişiyken berabere kalıyorduk. Penaltıyla zor kazandık. 1-0 öne geçtik, kalecileri atıldı. Dedik fark geliyor yok hemen geri bastı takım.

Değişiklikler rezaletti. Demirbay, Karagümrük maçı da dahil olmak üzere inanılmaz kötü 2 haftadır. 70 dakika sahadan çıkmadı. Ziyech ölüydü, ayağına güvendi eyvallah. Demirbay çıkmalıydı ki Süper Kupa maçına da Berkan ile çıkmıştık.

Değişiklikler ayrı felaket. Abdülkerim maça derhal girmeliydi. Davinson sol stoperde oyun kuramadı bir türlü. Hatta Vinicius yerine Apokerim daha iyi santrafor oynardı.

Şimdi haftaya rakip bilenecek, o para dolu çantalar Konya'ya gidecek. Onlara beraberlik yetmesi biraz lehimize olsa da hiç belli olmaz. Rezalet bir takım Konya ama bu rehavet ve stress işi çözümlenmeli.

Dikkatimi çeken bir husus, fb'li topçuların oldukça hırslı ve motive olması, birbirlerini her şartta koruması, gol olunca tüm kulübenin sahaya koşması, kırmızı kartta hakemin etrafında her birinin en az 5 dakika durması söz konusuyken bizim topçularda ne bir itiraz ne bir azim ne bir heyecan var olmamasıydı. Kaloriferciye bakıyorsun her an ayakta, bizim Okan hoca devamlı pısmış oturuyor. Tribünler de ayrı kafayı yemiş, ulan maç 0-0 ve bu skor seni şampiyon yapıyor, ama kaleci aut atışını geç kullanıyor diye ıslık falan çalıyorlar, lan bırakın vakit geçirsin zaten size ne oluyor?? Herkeste bir akıl tutulması ve sanki burada ne işimiz var hali mevcuttu. Neresinden tutsan sinir bozucu bir gece, inşallah tez vakitte unutmak kısmet olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sezonki Konya deplasmanına benzetiyorum bu maçı. Hoca galibiyet serisine o kadar odaklanmıştı ki elimizdeki 1 puandan da olduk. Ben bütün hafta süren bu çığırtkanlığı anlamadım zaten. Sanki kazanmak zorundaymışız gibi bir hava. Fenerde ise tam tersi. Rakip 10 kişi ve beraberliğe şampiyonsun. Takımı 20 metre geri çekip doğru yerleşimle düzgün pas yapsan zaten paslaşarak yorarsın, pozisyon da yakalarsın. Ama herkesi öne çıkarıp merkezde pas hatası yaparsan rakip min. eforla pozisyon bulur. Sen de geri koşar yorulursun. Psikolojik olarak yenildik en çok. Değişiklikleri orta sahayı kalabalık tutacak şekilde yapsa yine bu kadar aciz duruma düşmezdik. Hocanın en sevmediğim huyu zaman zaman maçları böyle rus ruletine çevirmesi.

Ulan 1 maçta nerden nereye geldik ya...

Bu maçı geçen senekilerle kıyaslamak mantıklı olmaz. Kadroları ve oyunları farklı. Orta sahaları farklı. İsmail ligi biliyor, derbi nasıl oynanır onu da biliyor. Motivasyon da farklıydı. Mesela geçen maç İrfan veya mhy denen it oyuna dahi girmemişti. Bu tür topçular derbide rakiple oynar, çirkeflik yapar, tüm baskıyı üzerlerine alır ve rakipteki diğer oyuncuları uyandırır.

Kaan sağ bekte sakat ve aldığı topla ileri bile gidemiyor. (Eleştirmek için söylemiyorum hatta razıyım kendisinden)
Barış asla kavga edecek biri değil. Demirbay formsuz ve stresliydi.

Sahaya Türk atmak ve canlandırmak gerekirdi. Kerem ve Abdülkerim bulunmaz nimet bizim için bu konuda. Kerem haftaya maçı da alabilir, inancım tam.

Nelsson Davinson ikilisi İstanbul maçında da beraber oynamıştı orada da oyun kuramamıştık tesadüf değil herhalde.

Ha bu arada, paso lig oncesi takildigim tribun ortaminda tanismaktan seref duydugum insanlar az bucuk kenarindan gecmistir. Yumrugu beynine koyacaksin hakka tecavuz edenin, terbiyesizlik yapanin, abuk sabuk - yerli yersiz konusanin, gotu basi oynayanin.

Bu yuzden sevmiyorum feneri ve fenerlileri. Ha bir de arkadan vuran siyahini beyazini sitttimin evlatlarini.

Nelsson Davinson ikilisi İstanbul maçında da beraber oynamıştı orada da oyun kuramamıştık tesadüf değil herhalde.
Sıkıntı o değil ki Nelsson'u markaja bırakacaktık Sanchez'i sağ stoper oynatıp oyun kurulumuna orta sahaya katılacaktı biz gittik tam tersini yaptık ne Sanchez ne iyi top dağıttı ne Nelsson oyunun içine ettik.

Sıkıntı o değil ki Nelsson'u markaja bırakacaktık Sanchez'i sağ stoper oynatıp oyun kurulumuna orta sahaya katılacaktı biz gittik tam tersini yaptık ne Sanchez iyi top dağıttı ne Nelsson oyunun içine ettik.
O maçta da böyle başladık aslında ikinci yarı yerlerini değiştirince oyun biraz açılmıştı.

O maçta da böyle başladık aslında ikinci yarı yerlerini değiştirince oyun biraz açılmıştı.
Sanchez - Nelsson yer değiştirip Demirbay yerine Berkan koyup Köhn'e yakın oynatsak 2. yarıya şuna dönsek bugün yine galibiyet dahi alırdık en kötü beraberlik olurdu.
Muslera
Kaan - Sanchez - Nelsson - Köhn
Torreira - Berkan
En kötü ihtimalde şunu yapsak bu sefer 10 kişi rakip üzerimize bile gelemezdi.
Muslera
Aurier - Sanchez - Nelsson - Kaan
Torreira - Berkan
Bugünkü maçı fener kazanmadı resmen kendi ellerimizle verdik bu bana koyuyor 30 tane gol kaçırırsın 1 tane atarlar o kadar koymaz ama hiçbir şey oynamayıp defans yapamıyorsak yazık diyorum.

Bu maçı unutup Konya maçına konsantre olmak lazım

Yok neymiş kırmızı vermiş..sokayım kırmızısına.Amk kırmızısını verdin diye göstere gösterre bir takım doğranmazki.Ulan biz bir maçta dört tane kırmızı gören takımız. O mamussuzların statında böyle kararlar verebiliyorlarmı.
bu namussuzu atayan mhk senin ags şerefsizoğlu şerefsizler.
Bu maymun şerefsiz mert denen ardayı karısı yaptı karısı.Bizim oyuncular ufacık itirazda kart görüyor kart.
Bu bazı şerefsiz hakemler özellikle vardakiler olmasaydı lig şimdiye çokdan bitmişdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kirmiziymis, normalde ilki kirmizi olmaliydi ki mecbur kaldi sonra ikinci sariyla atmaya.

Yok yıldız transferiymiş yok oymuş sokarım getirin bana Rashica, Berkan, Dubois asker ve görev adamı tarzında oyuncuları izlemek istiyorum.

Adam bekine yardım ediliyor diye dalga geçiliyor bugün sol kanada koyardın sağa da Barış'ı koyardın Köhn tarafı otoban olmazdı.

Yıldız, yıldız, yıldız olmuyor işte harman yapacaksın takımda amele dediğimiz oyuncu tipi bir tek Barış vardı.

Kimse kusura bakmasin rezil futbol oynadik, kabul edilecek durum degil, kaleye isabetli sutumuz yok, aklim almiyor

Bugün gerçekten yenmek isteseydik yenerdik. Emek vermeden kendi kendine olsun istedi futbolcular. Adamlar 10 kişi kaldı ben bile keşke 11 e 11 yendiseydik dedim arkadaşa. Bizim gibi futbolcular da sezonu kafada kapatmış belli ki. Neyse hakettik. Haftaya ilk yarıda telafi ederiz

Barış Alper olmasa herhalde özette pozisyonumuz bile olmazdı adamlardaki rahatlığa bak 10 kişi kalmışlar defansı 25-30 metreye yaslamışlar öndeki 4'lü ile aralarında sadece 20-25 metre var inanılmaz kompakt oynuyorlar.

Boşuna hız lazım diye demiyorum tehdit olmadığı için o defans hattını maç boyu orada tuttular ta ki gole kadar aaaaaa bilin bakalım sonra ne oldu şampiyon olamıyoruz bu sefer tamamen arkaya yaslandılar stoper bile aldılar çünkü dirençleri arttı.

f1pzxi7.png

Barış Alper olmasa herhalde özette pozisyonumuz bile olmazdı adamlardaki rahatlığa bak 10 kişi kalmışlar defansı 25-30 metreye yaslamışlar öndeki 4'lü ile aralarında sadece 20-25 metre var inanılmaz kompakt oynuyorlar.

Boşuna hız lazım diye demiyorum tehdit olmadığı için o defans hattını maç boyu orada tuttular ta ki gole kadar aaaaaa bilin bakalım sonra ne oldu şampiyon olamıyoruz bu sefer tamamen arkaya yaslandılar stoper bile aldılar çünkü dirençleri arttı.

f1pzxi7.png
Seneye de barışı satarız bu yönetimin geleceğe yönelik 1 tane transferi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt